Povezane vesti
Fon der Lajen: Nezamislivo da četbot Grok digitalno svlači žene i decu na mreži X
N1 Info 12.01.2026
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen oštro je kritikovala društvenu mrežu Iks zbog širenja seksualno eksplicitnih dipfejkova, kreiranih pomoću njihovog veštačkog četbota Grok. "Zgrožena sam što ta tehnološka platforma omogućava… »
Fon der Lajen se obrušila na Maska: "Zgrožena sam"
B92 12.01.2026
Ursula Fon der Lajen osudila politiku platformi X i Grok zbog kreiranja eksplicitnog sadržaja. Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen osudila je danas politiku platforme društvenih mreža X, odnosno mogućnost da korisnici pomoću alata veštačke… »
Fon der Lajen osudila politiku iksa i groka: "Zgražava me što platforma omogućava korisnicima da digitalnim putem svlače žene…
Večernje novosti 12.01.2026
PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula fon der Lajen osudila je danas politiku platforme društvenih mreža Iks, odnosno mogućnost da korisnici pomoću alata veštačke inteligencije Grok kreiraju seksualno eksplicitne lažne slike (dipfejk). Foto: Profimedia -… »
Fon der Lajen osudila politiku X-a i Groka zbog kreiranja eksplicitnog sadržaja
Euronews 12.01.2026
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen osudila je danas politiku platforme društvenih mreža Iks, odnosno mogućnost da korisnici pomoću alata veštačke inteligencije Grok kreiraju seksualno eksplicitne lažne slike (deepfake). "Zgražava me što… »
Vesti dana »
Bend Lavina predstavljaće Srbiju na Evroviziji za pesmom „Kraj mene“
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane
Prvi intervju nakon pobede na PZE 2026. Momci iz "Lavine" priznali: "Ovo mi je prvi put da idem u Beč" (video)
Blic pre 24 minutajoš 15 povezanih
Ambasador Irana na sednici SB UN: Stotine civila ubijeno i povređeno u napadima SAD i Izraela
Beta pre 39 minutajoš 1 povezana
"To je i Milovo oružje" Advokat Aca Đukanovića: "Pronađene su puške s posvetom njegovom bratu"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana