Povezane vesti

Fon der Lajen: Nezamislivo da četbot Grok digitalno svlači žene i decu na mreži X

Fon der Lajen: Nezamislivo da četbot Grok digitalno svlači žene i decu na mreži X

N1 Info pre 9 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen oštro je kritikovala društvenu mrežu Iks zbog širenja seksualno eksplicitnih dipfejkova, kreiranih pomoću njihovog veštačkog četbota Grok. "Zgrožena sam što ta tehnološka platforma omogućava… »
Fon der Lajen se obrušila na Maska: "Zgrožena sam"

Fon der Lajen se obrušila na Maska: "Zgrožena sam"

B92 pre 14 sati
Ursula Fon der Lajen osudila politiku platformi X i Grok zbog kreiranja eksplicitnog sadržaja. Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen osudila je danas politiku platforme društvenih mreža X, odnosno mogućnost da korisnici pomoću alata veštačke… »
Fon der Lajen osudila politiku iksa i groka: "Zgražava me što platforma omogućava korisnicima da digitalnim putem svlače žene…

Fon der Lajen osudila politiku iksa i groka: "Zgražava me što platforma omogućava korisnicima da digitalnim putem svlače žene…

Večernje novosti pre 15 sati
PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula fon der Lajen osudila je danas politiku platforme društvenih mreža Iks, odnosno mogućnost da korisnici pomoću alata veštačke inteligencije Grok kreiraju seksualno eksplicitne lažne slike (dipfejk). Foto: Profimedia -… »
Fon der Lajen osudila politiku X-a i Groka zbog kreiranja eksplicitnog sadržaja

Fon der Lajen osudila politiku X-a i Groka zbog kreiranja eksplicitnog sadržaja

Euronews pre 15 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen osudila je danas politiku platforme društvenih mreža Iks, odnosno mogućnost da korisnici pomoću alata veštačke inteligencije Grok kreiraju seksualno eksplicitne lažne slike (deepfake). "Zgražava me što… »

Vesti dana »