Povezane vesti

Kolege nose markiranu garderobu, on kupuje u second hand radnjama: Naš pevač priznao da je kaput platio 2.000 dinara

Kolege nose markiranu garderobu, on kupuje u second hand radnjama: Naš pevač priznao da je kaput platio 2.000 dinara

Mondo pre 23 sata
Pevač i frontmen Magla benda, Vladan Savić, otkrio je da ga moda ne zanima previše i da ne robuje trendovima, niti skupim brendovima, već da oblači samo ono što mu se dopada i što smatra da mu dobro stoji. Za razliku od brojnih njegovih kolega koji se… »
Pevač važi za najvećeg šmekera na estradi, a oblači se u second hand radnjama: Vuneni kaput kupio za 2.000 din.

Pevač važi za najvećeg šmekera na estradi, a oblači se u second hand radnjama: Vuneni kaput kupio za 2.000 din.

Telegraf pre 24 sata
Pevač i frontmen "Magla benda", Vladan Savić, otkrio je da ga moda ne zanima previše i da ne robuje trendovima, niti skupim brendovima, već da oblači samo ono što mu se dopada i što smatra da mu dobro stoji. Za razliku od brojnih njegovih kolega koji se… »
"Supruga i ja se oblačimo u second hand radnjama" Pevač ne voli da daje mnogo para na garderobu: "Kaput sam platio 2.000…

"Supruga i ja se oblačimo u second hand radnjama" Pevač ne voli da daje mnogo para na garderobu: "Kaput sam platio 2.000…

Blic pre 1 dan
Vladan Savić ne robuje modnim trendovima i kupuje garderobu koja mu odgovara. Pevač priznaje da mu ne smeta činjenica da je odeća već korišćena, budući da je temeljno čisti. Pevač Vladan Savić otkrio je da ga moda ne zanima previše i da ne robuje… »
„Supruga i ja se oblačimo u radnjama polovne garderobe“: Poznati pevač ruši predrasude – „Obožavam kad prođem tako jeftino“…

„Supruga i ja se oblačimo u radnjama polovne garderobe“: Poznati pevač ruši predrasude – „Obožavam kad prođem tako jeftino“…

Nova pre 1 dan
Vladan Savić je u nedavnom gostovanju na jednom radiju istakao da mu moda nije od velikog značaja i da ne prati slepo aktuelne trendove niti poznate brendove, već bira garderobu u kojoj se oseća dobro i za koju misli da mu lepo pristaje. Dodao je i da mu… »

Vesti dana »