Povezane vesti
"Kupale su me druge žene i uzimale 820 evra", Maja Nikolić o povredi i teškom periodu: "Pobegla sam iz bolnice"
Telegraf 12.01.2026
Pevačica Maja Nikolić otvoreno je govorila o izazovima kroz koje je prošla nakon teške povrede noge, o prijateljstvima na estradi, ulaganjima u karijeru, ali i privatnom životu. Kako je istakla, iza nje je bio izuzetno naporan period, ali se sada… »
"Kupale su me žene i uzimale 820 evra" Maja Nikolić o bolnom periodu, porodici i kreditima: "Pobegla sam iz bolnice, odgajila…
Blic 12.01.2026
Podelila je svoja mišljenja o prijateljstvima na estradi, gde je posebno izdvaja Draganu Mirković i Stoju Novaković. Maja je govorila o svom emotivnom životu i zahvalnosti na trenutnoj sreći. Maja Nikolić kao i uvek bez dlake na jeziku je u intervjuu za… »
Vesti dana »
Predstavnik OEBS-a za medije: Ubistvo Ćuruvije gotovo tri decenije bez razrešenja i pravde
Insajder pre 2 satajoš 34 povezane
Predsednik Vučić pružio podršku Orbanu: „Mi Srbi smo drugačiji, jer i da izgubiš, bićemo zauvek zahvalni“
Vesti online pre 1 satjoš 63 povezane
Katar će u potpunosti ponovo otvoriti pomorski saobraćaj od nedelje
Politika pre 40 minutajoš 49 povezanih
Prva runda pregovora SAD i Irana završena nakon nešto manje od dva sata
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane
(Foto) Druga runda pregovora SAD i Irana: Pakistan ohrabruje obe strane da prevaziđu razlike radi mira u regionu
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 91 povezana