Повезане вести

Дајковић о суспензији: Наставак прогона српског народа у Црној Гори - институционалног

Дајковић о суспензији: Наставак прогона српског народа у Црној Гори - институционалног

Б92 12.01.2026
Градоначелник Подгорице Саша Мујовић покренуо је дисциплински поступак и решење о суспензији против Владислава Дајковића, руководиоца Службе за грађане. У питању је јасно протеривање из власти у Црној Гори сваког Србина који… »
Нови удар црногорског режима на Србе; Кнежевић: Напустићемо Владу уколико наше иницијативе не буду прихваћене

Нови удар црногорског режима на Србе; Кнежевић: Напустићемо Владу уколико наше иницијативе не буду прихваћене

Б92 12.01.2026
Досадашњи функционер Демократске народне партије (ДНП) Драган Бојовић поднео је оставку на чланство у тој партији и рекао је да ће у парламенту наступати као независни посланик, пише Курир. Његова оставка долази након што је… »
Дајковић о срамном потезу Мујовића: Кажњен сам зато што сам стао уз Србе у Зети

Дајковић о срамном потезу Мујовића: Кажњен сам зато што сам стао уз Србе у Зети

Вечерње новости 12.01.2026
ГРАДОНАЧЕЛНИК Подгорице Саша Мујовић покренуо је дисциплински поступак и решење о суспензији против Владислава Дајковића, руководиоца Службе за грађане. Фото: Принтскрин АПлус ТВ У питању је јасно протеривање из власти у Црној… »
Милан Кнежевић о новом удару монтенегринског режима на Србе: Напустићемо Владу уколико наше иницијативе не буду прихваћене…

Милан Кнежевић о новом удару монтенегринског режима на Србе: Напустићемо Владу уколико наше иницијативе не буду прихваћене…

Вечерње новости 12.01.2026
МИЛАН Кнежевић, председник Демократске народне партије (ДНП) и бескомпромисни борац за права Срба у Црној Гори за "Ало!" је говорио о ситуацији у Црној Гори и стравичним притисцима над Србима. ДНП Сада када је јасно протеривање… »

Вести дана »