Povezane vesti

Dajković o suspenziji: Nastavak progona srpskog naroda u Crnoj Gori - institucionalnog

Dajković o suspenziji: Nastavak progona srpskog naroda u Crnoj Gori - institucionalnog

B92 pre 1 dan
Gradonačelnik Podgorice Saša Mujović pokrenuo je disciplinski postupak i rešenje o suspenziji protiv Vladislava Dajkovića, rukovodioca Službe za građane. U pitanju je jasno proterivanje iz vlasti u Crnoj Gori svakog Srbina koji se ne plaši da kaže da je… »
Novi udar crnogorskog režima na Srbe; Knežević: Napustićemo Vladu ukoliko naše inicijative ne budu prihvaćene

Novi udar crnogorskog režima na Srbe; Knežević: Napustićemo Vladu ukoliko naše inicijative ne budu prihvaćene

B92 pre 21 sat
Dosadašnji funkcioner Demokratske narodne partije (DNP) Dragan Bojović podneo je ostavku na članstvo u toj partiji i rekao je da će u parlamentu nastupati kao nezavisni poslanik, piše Kurir. Njegova ostavka dolazi nakon što je Milan Knežević, predsednik… »
Dajković o sramnom potezu Mujovića: Kažnjen sam zato što sam stao uz Srbe u Zeti

Dajković o sramnom potezu Mujovića: Kažnjen sam zato što sam stao uz Srbe u Zeti

Večernje novosti pre 23 sata
GRADONAČELNIK Podgorice Saša Mujović pokrenuo je disciplinski postupak i rešenje o suspenziji protiv Vladislava Dajkovića, rukovodioca Službe za građane. Foto: Printskrin APlus TV U pitanju je jasno proterivanje iz vlasti u Crnoj Gori svakog Srbina koji… »
Milan Knežević o novom udaru montenegrinskog režima na Srbe: Napustićemo Vladu ukoliko naše inicijative ne budu prihvaćene…

Milan Knežević o novom udaru montenegrinskog režima na Srbe: Napustićemo Vladu ukoliko naše inicijative ne budu prihvaćene…

Večernje novosti pre 24 sata
MILAN Knežević, predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i beskompromisni borac za prava Srba u Crnoj Gori za "Alo!" je govorio o situaciji u Crnoj Gori i stravičnim pritiscima nad Srbima. DNP Sada kada je jasno proterivanje iz vlasti u Crnoj Gori… »

Vesti dana »