Povezane vesti
Terza u suzama nakon skandala u crkvi: „Rekla je da me dete ne voli i da se mene plaši“
Kurir pre 16 sati
Milica Veličković i Borislav Terzić Terza nedavno su se sukobili na krštenju ćerke Barbare, jer zadrugar nije bio dobrodošao na događaju. U razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, Terza je progovorio o incidentu i nije mogao da zadrži suze. - Kad sam je video… »
"Dete te se plaši, ne voli te" Terza plakao kao kiša, ispričao šta mu je sve Milica rekla: "Nisam je poljubio"
Telegraf pre 23 sata
Milica Veličković i Borislav Terzić Terza sukobili su se tokom krštenja ćerke Barbare, gde je Terza došao iz rijalitija "Elita 9", ali nije bio dobrodošao. Terza je plakao zbog scene koja se dogodila dok se vraćao u rijaliti, a potom i u razgovoru sa… »
"Govorila je da me dete ne voli i da me se plaši" Terza jeca, izneo nove detalje sa krštenja ćerke: "Nisam stigao ni da je…
Blic pre 24 sata
Milica je izjavila da nije izbacila Terzu sa krštenja Terza je očajan zbog čitave situacije Milica Veličković i Borislav Terzić Terza sukobili su se na krštenju ćerke Barbare, gde je on došao iz rijalitija "Elita", ali nije bio poželjan. Terza je plakao… »
Vesti dana »
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Nivo reke Lim pao ispod 200 centimetara, nema više opasnoti od poplava
RINA pre 32 minutajoš 47 povezanih
Večeras protest u Čačku zbog koncerta na trgu povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru
Serbian News Media pre 57 minutajoš 42 povezane
Vučić izjavio da se neće sastati sa delegacijom Evropskog parlamenta u Beogradu
Slobodna Evropa pre 47 minutajoš 27 povezanih
Optimizam ne napušta Kamerona Pejna: „I dalje je isti cilj – finale Evrolige“
Danas pre 53 minutajoš 32 povezane