Povezane vesti
Ubio ćerku (18) zbog Tik Toka: Majka otkrila kroz kakav su pakao prošli - "Žao mi je što mi je bio muž"
Večernje novosti 12.01.2026
RAJAN al Nadžar (18) pronađena je mrtva licem nadole u jezercetu u parku u Holandiji, sa začepljenim ustima i obmotana selotejpom, svega mesec dana nakon što je proslavila svoj 18. rođendan. Foto: pixabay Holandske vlasti utvrdile su da je devojka… »
Ubio ćerku (18) iz časti zbog TikToka, majka otkrila kroz kakav su pakao prošli: "Žao mi je što mi je bio muž"
Telegraf 12.01.2026
Raјan al Nadžar (18) pronađena јe mrtva licem nadole u јezercetu u parku u Holandiјi, sa začepljenim ustima i obmotana seloteјpom, svega mesec dana nakon što јe proslavila svoј 18. rođendan. Holandske vlasti utvrdile su da јe devoјka brutalno ubiјena u… »
Devojka (18) ubijena u Holandiji zbog TikTok videa: Otac pobegao, braća osuđena
Nova 12.01.2026
Osamnaestogodišnja Sirijka Rijan al Nadžar brutalno je ubijena u Holandiji u takozvanom „ubistvu iz časti“, nakon što je na TikToku objavila snimak na kojem se pojavila bez marame i sa šminkom. Njena porodica je pre osam godina pobegla iz Sirije i… »
Vesti dana »
Brnabić: Venecijanska komisija dala pozitivno mišljenje o izmenama pravosudnih zakona
Beta pre 57 minutajoš 23 povezane
Deo Moravskog koridora zatvoren od 16. juna zbog povezivanja autoputeva
Radio 021 pre 52 minutajoš 27 povezanih
Da li je vreme da se ulaže u američku berzu posle prognoze da će akcije rasti do kraja 2027. godine?
Nedeljnik pre 3 satajoš 49 povezanih