Povezane vesti
Ubio ćerku (18) zbog Tik Toka: Majka otkrila kroz kakav su pakao prošli - "Žao mi je što mi je bio muž"
Večernje novosti pre 10 sati
RAJAN al Nadžar (18) pronađena je mrtva licem nadole u jezercetu u parku u Holandiji, sa začepljenim ustima i obmotana selotejpom, svega mesec dana nakon što je proslavila svoj 18. rođendan. Foto: pixabay Holandske vlasti utvrdile su da je devojka… »
Ubio ćerku (18) iz časti zbog TikToka, majka otkrila kroz kakav su pakao prošli: "Žao mi je što mi je bio muž"
Telegraf pre 10 sati
Raјan al Nadžar (18) pronađena јe mrtva licem nadole u јezercetu u parku u Holandiјi, sa začepljenim ustima i obmotana seloteјpom, svega mesec dana nakon što јe proslavila svoј 18. rođendan. Holandske vlasti utvrdile su da јe devoјka brutalno ubiјena u… »
Devojka (18) ubijena u Holandiji zbog TikTok videa: Otac pobegao, braća osuđena
Nova pre 17 sati
Osamnaestogodišnja Sirijka Rijan al Nadžar brutalno je ubijena u Holandiji u takozvanom „ubistvu iz časti“, nakon što je na TikToku objavila snimak na kojem se pojavila bez marame i sa šminkom. Njena porodica je pre osam godina pobegla iz Sirije i… »
Vesti dana »
Radarski snimci prikazuju novu turu snega i leda koja stiže u Srbiju. Zna se tačan sat kad će nas pogoditi, na udaru je i Beograd
Blic pre 9 satijoš 3 povezane
Protest ispred Jovine gimnazije: Novosađani podržali zahteve učenika (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Rekli su mu: „Nikad nećeš uspeti“ – Danas Muzafer Čepeljac stoji na pobedničkom postolju
IndeksOnline pre 5 satijoš 1 povezana