Povezane vesti

"Pitala sam je da mi pomogne, ona me odbila": Pričaju da peva seljačke pesme, a sa Suzanom Jovanović prekinula kontakt

"Pitala sam je da mi pomogne, ona me odbila": Pričaju da peva seljačke pesme, a sa Suzanom Jovanović prekinula kontakt

Mondo pre 22 sata
Pevačicu Živkicu godinama nismo videli u javnosti, a ona ističe da je na estradi ima taman toliko koliko treba. Na proslavi punoletstva sina Borka Radivojevića dala je izjavu okupljenim medijima, ali i otkrila u kakvim je odnosima sa Suzanom Jovanović… »
"Pitala sam je da mi pomogne, rekla je da ne može", Živkica šokirala o krahu prijateljstva sa Suzanom Jovanović

"Pitala sam je da mi pomogne, rekla je da ne može", Živkica šokirala o krahu prijateljstva sa Suzanom Jovanović

Telegraf pre 24 sata
Pevačica narodne muzike, Živkica Miletić, pojavila se na večeras na punoletstvu sina Borka Radivojevića, gde je prikupila poglede mnogih. Živkicu godinama nismo videli u javnosti, a ona ističe da je na estradi ima taman toliko koliko treba. Dala je… »
"Suzanu Jovanović sam pitala da mi pomogne, rekla je da ne može" Živkica na veselju Borka Radivojevića o prekidu prijateljstva…

"Suzanu Jovanović sam pitala da mi pomogne, rekla je da ne može" Živkica na veselju Borka Radivojevića o prekidu prijateljstva…

Blic pre 1 dan
Pred predstavnicima medija komentarisala je svoje viđenje estrade i odnose sa kolegama. Izrazila je mišljenje o muzici današnjice i istakla da se identifikuje sa izvođenjem čisto narodnih pesama. Pevačica Živkica Miletić pojavila se večeras u javnosti… »

Vesti dana »