Повезане вести
Ливит: Трамп је показао да се не плаши да користи војне опције
Еуроневс 12.01.2026
Портпарол Беле куће Керолајн Ливит изјавила је данас да је амерички председник Доналд Трамп "показао да се не плаши да користи војне опције када сматра да је то неопходно" и додала да "нико то не зна боље од Ирана". "Мислим да… »
Бела кућа прети: Напашће?
Б92 12.01.2026
Портпарол Беле куће Керолајн Ливит изјавила је данас да је амерички председник Доналд Трамп "показао да се не плаши да користи војне опције када сматра да је то неопходно" и додала да "нико то не зна боље од Ирана". "Мислим да… »
"Трампа не треба схватати озбиљно"
Б92 12.01.2026
Секретар Врховног савета за националну безбедност Ирана, Али Лариџани одбацио је данас претње америчког председника Доналда Трампа, који је рекао да Вашингтон разматра различите опције у Ирану, укључујући могућу војну… »
Лариџани поручио: Трампа не треба схватати озбиљно
Вечерње новости 12.01.2026
СЕКРЕТАР Врховног савета за националну безбедност Ирана, Али Лариџани одбацио је данас претње америчког председника Доналда Трампа, који је рекао да Вашингтон разматра различите опције у Ирану, укључујући могућу војну… »
Ливитова: Трамп је показао да се не плаши да користи војне опције
Политика 12.01.2026
„Показао да се не плаши да користи војне опције када сматра да је то неопходно. Портпарол Беле куће Керолајн Ливит изјавила је данас да је амерички председник Доналд Трамп "показао да се не плаши да користи војне опције када… »
"Трамп се не боји употребе силе, они то најбоље знају“: Бела кућа о растућој напетости у Ирану
Мондо 12.01.2026
Портпаролка Беле куће Каролин Ливит поручила је да је председник САД Доналд Трамп "показао да се не боји користити војне опције", када то сматра нужним. "Мислим да је једна ствар у којој је председник Трамп јако добар то што увек… »
Вести дана »
Трећа годишњица злочина у Малом Орашју и Дубони: Ране које не зарастају и друштво које још тражи одговоре (ВИДЕО)
Инсајдер пре 53 минутајош 81 повезана
Трамп оштро запретио Ирану: Збрисаћемо вас! Иран напао Емирате: Кључна рафинерија погођена дроном! Техеран: "Пуцали смо на амерички разарач"! (видео, фото)
Курир пре 27 минутајош 77 повезаних
Одржан други састанак Радне групе за усклађивање Мрдићевих закона са препорукама Венецијанске комисије
Бета пре 24 минутајош 29 повезаних