Povezane vesti

"Osećala se degradirano, ja bih uradila isto!" Ćana o skandalu koleginice, otkrila zašto je izignorisala Nadeždu Biljić kada…

"Osećala se degradirano, ja bih uradila isto!" Ćana o skandalu koleginice, otkrila zašto je izignorisala Nadeždu Biljić kada…

Kurir pre 1 dan
Na slavlju povodom punoletstva sina Borka Radivojevića, Luke, pojavila se i pevačica Stanojka Mitrović Ćana koja je na veselje došla sa suprugom. Na samom početku, Ćana je otkrila zbog čega se nije javila koleginici Nadeždi Biljić sa kojom se srela… »
"Isto bih uradila!" Ćana pružila podršku Nadici Ademov nakon skandala na dočeku: "Osećala se degradirano"

"Isto bih uradila!" Ćana pružila podršku Nadici Ademov nakon skandala na dočeku: "Osećala se degradirano"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica narodne muzike, Stanojka Mitrović Ćana, pojavila se na proslavi punoletstva Luke Radivojevića, sina našeg poznatog harmonikaša Borka Radivojevića. Ćana je došla u pratnji supruga kog godinama nismo videli u javnosti. Zajedno su ispozirali, a… »
"Da se ne foliram..." Đani brutalno o skandalu na dočeku, otkrio šta je rekao Laziću koji je izašao pre Nadice

"Da se ne foliram..." Đani brutalno o skandalu na dočeku, otkrio šta je rekao Laziću koji je izašao pre Nadice

Telegraf pre 1 dan
Na proslavi punoletstva Luke Radivojevića, sina našeg poznatog harmonikaša Borka Radivojevića, među brojnim zvanicama sa estrade našao se i folker Radiša Trajković Đani. Vidno raspoložen i nasmejan, Đani je dao izjavu okupljenim medijima. Osvrnuo se na… »
Đani razvezao jezik o celoj estradi! Pomenuo Minu Kostić, a onda otkrio šta misli o Lukasovom incidentu: Žao mi je...

Đani razvezao jezik o celoj estradi! Pomenuo Minu Kostić, a onda otkrio šta misli o Lukasovom incidentu: Žao mi je...

Kurir pre 1 dan
Na proslavi 18. rođendana Luke Radivojevića, među brojnim poznatim zvanicama bio je i Đani, koji se rado odazvao slavlju i podelio nekoliko zanimljivih izjava. Osvrnuo se na dešavanja na estradi, pa je prokomentarisao situaciju sa Nadicom Ademov i… »
Slađa Alegro se obratila Mini Kostić! Pevačica prokomentarisala njenu vezu sa Kasperom, a onda se dotakla i pesme jedne svoje…

Slađa Alegro se obratila Mini Kostić! Pevačica prokomentarisala njenu vezu sa Kasperom, a onda se dotakla i pesme jedne svoje…

Kurir pre 1 dan
Na glamuroznoj proslavi 18. rođendana Luke Radivojevića, osim emocija i porodične radosti, nije nedostajalo ni zanimljivih izjava. Slađa Alegro je prokomentarisala popularnu pesmu „ Žena od sultana“, istakavši da smatra da bi, da je ona pevala tu numeru… »
Ovo je Ćanin muž, retko ih viđamo zajedno u javnosti: Vole se 25 godina, nećete verovati kako su se upoznali

Ovo je Ćanin muž, retko ih viđamo zajedno u javnosti: Vole se 25 godina, nećete verovati kako su se upoznali

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana pojavila se na slavlju koje je organizovao harmonikaš Borko Radivojević povodom punoletstva njegovog sina Luke. Ćana je došla u pratnji supruga Dragana Relje Mitrovića, koji se gotovo nikada ne eksponira u javnosti. Njih… »

Vesti dana »