Povezane vesti

"Osećala se degradirano, ja bih uradila isto!" Ćana o skandalu koleginice, otkrila zašto je izignorisala Nadeždu Biljić kada…

"Osećala se degradirano, ja bih uradila isto!" Ćana o skandalu koleginice, otkrila zašto je izignorisala Nadeždu Biljić kada…

Kurir pre 24 dana
Na slavlju povodom punoletstva sina Borka Radivojevića, Luke, pojavila se i pevačica Stanojka Mitrović Ćana koja je na veselje došla sa suprugom. Na samom početku, Ćana je otkrila zbog čega se nije javila koleginici Nadeždi Biljić sa kojom se srela… »
"Da se ne foliram..." Đani brutalno o skandalu na dočeku, otkrio šta je rekao Laziću koji je izašao pre Nadice

"Da se ne foliram..." Đani brutalno o skandalu na dočeku, otkrio šta je rekao Laziću koji je izašao pre Nadice

Telegraf pre 24 dana
Na proslavi punoletstva Luke Radivojevića, sina našeg poznatog harmonikaša Borka Radivojevića, među brojnim zvanicama sa estrade našao se i folker Radiša Trajković Đani. Vidno raspoložen i nasmejan, Đani je dao izjavu okupljenim medijima. Osvrnuo se na… »
"Isto bih uradila!" Ćana pružila podršku Nadici Ademov nakon skandala na dočeku: "Osećala se degradirano"

"Isto bih uradila!" Ćana pružila podršku Nadici Ademov nakon skandala na dočeku: "Osećala se degradirano"

Telegraf pre 24 dana
Pevačica narodne muzike, Stanojka Mitrović Ćana, pojavila se na proslavi punoletstva Luke Radivojevića, sina našeg poznatog harmonikaša Borka Radivojevića. Ćana je došla u pratnji supruga kog godinama nismo videli u javnosti. Zajedno su ispozirali, a… »
Đani razvezao jezik o celoj estradi! Pomenuo Minu Kostić, a onda otkrio šta misli o Lukasovom incidentu: Žao mi je...

Đani razvezao jezik o celoj estradi! Pomenuo Minu Kostić, a onda otkrio šta misli o Lukasovom incidentu: Žao mi je...

Kurir pre 24 dana
Na proslavi 18. rođendana Luke Radivojevića, među brojnim poznatim zvanicama bio je i Đani, koji se rado odazvao slavlju i podelio nekoliko zanimljivih izjava. Osvrnuo se na dešavanja na estradi, pa je prokomentarisao situaciju sa Nadicom Ademov i… »
Slađa Alegro se obratila Mini Kostić! Pevačica prokomentarisala njenu vezu sa Kasperom, a onda se dotakla i pesme jedne svoje…

Slađa Alegro se obratila Mini Kostić! Pevačica prokomentarisala njenu vezu sa Kasperom, a onda se dotakla i pesme jedne svoje…

Kurir pre 24 dana
Na glamuroznoj proslavi 18. rođendana Luke Radivojevića, osim emocija i porodične radosti, nije nedostajalo ni zanimljivih izjava. Slađa Alegro je prokomentarisala popularnu pesmu „ Žena od sultana“, istakavši da smatra da bi, da je ona pevala tu numeru… »
Ovo je Ćanin muž, retko ih viđamo zajedno u javnosti: Vole se 25 godina, nećete verovati kako su se upoznali

Ovo je Ćanin muž, retko ih viđamo zajedno u javnosti: Vole se 25 godina, nećete verovati kako su se upoznali

Telegraf pre 24 dana
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana pojavila se na slavlju koje je organizovao harmonikaš Borko Radivojević povodom punoletstva njegovog sina Luke. Ćana je došla u pratnji supruga Dragana Relje Mitrovića, koji se gotovo nikada ne eksponira u javnosti. Njih… »

Vesti dana »