Povezane vesti

Ćabi Alonso se oprostio od Real Madrida: Ovo poglavlje moje karijere je završeno, nije ispalo onako kako smo želeli

Ćabi Alonso se oprostio od Real Madrida: Ovo poglavlje moje karijere je završeno, nije ispalo onako kako smo želeli

Danas pre 18 minuta
Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest širom Pirineja da je Real Madrid smenio trenera Ćabija Alonsa. Iako je takva informacija provejavala prethodnih mesec dana u španskim medijima, iznenađenje je veliko jer otkaz nije usledio u periodu velike… »
Reči koje je čekala cela planeta! Oglasio se Ćabi Alonso nakon što je dobio otkaz i 15 miliona od Reala

Reči koje je čekala cela planeta! Oglasio se Ćabi Alonso nakon što je dobio otkaz i 15 miliona od Reala

Kurir pre 1 sat
Podsetimo, Ćabi Alonso je smenjen nakon poraza od Barselona u finalu španskog Superkupa. "Ovo poglavlje moje karijere je završeno i nije ispalo onako kako smo želeli. Treniranje Real Madrida bila je i čast i odgovornost. Zahvaljujem se klubu, igračima, a… »
Alonso se oprostio od Reala: Nije ispalo kako smo želeli…

Alonso se oprostio od Reala: Nije ispalo kako smo želeli…

Sport klub pre 1 sat
Ćabi Alonso oglasio se prvi put u javnosti posle odlaska sa klupe Real Madrida i u poruci na društvenim mrežama priznao da njegov sedmomesečni mandat nije ispunio očekivanja. Španski trener, koji je na leto stigao iz Bajer Leverkuzena posle istorijske… »
Ćabi Alonso oprostio se od Madriđana: "Bila mi je čast da treniram Real, dao sam sve od sebe"

Ćabi Alonso oprostio se od Madriđana: "Bila mi je čast da treniram Real, dao sam sve od sebe"

Dnevnik pre 3 sata
Španski fudbalski stručnjak Ćabi Alonso izjavio je danas da mu je bila čast da bude trener madridskog Reala. Madridski klub je u ponedeljak otpustio Alonsa i to dan posle poraza u finalu Superkupa Španije od Barselone (2:3). "Ovo poglavlje moje karijere… »
Ćabi Alonso - kratak i "diplomatski" oproštaj od Real Madrida

Ćabi Alonso - kratak i "diplomatski" oproštaj od Real Madrida

Sportske.net pre 3 sata
Ćabi Alonso se tek danas lično oprostio od Real Madrida. Španac je juče napustio Real Madrid, a danas se zahvalio putem društvenih mreža. "Ova profesionalna faza je završena iako nije išlo onako kako smo želeli. Biti trener Real Madrida je čast i… »
Alonso se šturo oprostio od Reala

Alonso se šturo oprostio od Reala

B92 pre 3 sata
Španski fudbalski stručnjak Ćabi Alonso izjavio je da mu je bila čast da bude trener madridskog Reala. Madridski klub je u ponedeljak otpustio Alonsa i to dan posle poraza u finalu Superkupa Španije od Barselone (2:3). "Ovo poglavlje moje karijere je… »
Završeno poglavlje: Alonso se oprostio od Real Madrida

Završeno poglavlje: Alonso se oprostio od Real Madrida

Politika pre 3 sata
Zahvalio klubu, igračima i navijačima na poverenju i podršci. Španski fudbalski stručnjak Ćabi Alonso izjavio je danas da mu je bila čast da bude trener Real Madrida, nakon što je madridski klub odlučio da ga otpusti. Real je u ponedeljak raskinuo… »
"Bila mi je čast i privilegija, dao sam sve od sebe..." Ćabi Alonso nakon odlaska iz Real Madrida

"Bila mi je čast i privilegija, dao sam sve od sebe..." Ćabi Alonso nakon odlaska iz Real Madrida

Večernje novosti pre 3 sata
Španski fudbalski stručnjak Ćabi Alonso izjavio je danas da mu je bila čast da bude trener madridskog Reala. FOTO: Tanjug/AP/Manu Fernandez Madridski klub je u ponedeljak otpustio Alonsa i to dan posle poraza u finalu Superkupa Španije od Barselone… »
Navijači Reala o odlasku Alonsa: Tužno je…

Navijači Reala o odlasku Alonsa: Tužno je…

Sport klub pre 5 sati
Navijači Real Madrida različito su reagovali na iznenadnu smenu trenera Ćabija Alonsa, koji je napustio klub posle manje od osam meseci na klupi. Klub je saopštio da je do raskida saradnje došlo sporazumno, a njegov naslednik je dosadašnji trener B tima… »
Zamerio se trojici pogrešnih fudbalera! Ćabi Alonso je smenjen zbog uticaja Realovih velikih zvezda

Zamerio se trojici pogrešnih fudbalera! Ćabi Alonso je smenjen zbog uticaja Realovih velikih zvezda

Kurir pre 7 sati
Alonso je sporazumno raskinuo saradnju nakon poraza Reala od Barselone u finalu španskog Superkupa. Španac je vodio ekipu od juna 2025. godine, u La Ligi je na 19 utakmica ostvario 14 pobeda, uz tri remija i dva poraza, u Ligi šampiona ima učinak od… »
Predsednik Barselone u neverici zbog poteza fudbalera Reala! Laporta nije mogao da veruje šta vidi: Iznenadio sam se...

Predsednik Barselone u neverici zbog poteza fudbalera Reala! Laporta nije mogao da veruje šta vidi: Iznenadio sam se...

Kurir pre 10 sati
Barselona je u finalu španskog Superkupa u Džedi pobedila Real rezultatom 3:2, a nakon meča fudbaleri Reala nisu želeli da naprave špalir za osvajače trofeja. "Iznenadio sam se što nam nisu stali u špalir. Moraš da budeš velikodušan i da imaš poštovanja… »
Trener Barselone presrećan, ovo je poslednja izjava Ćabija Alonsa na klupi Reala

Trener Barselone presrećan, ovo je poslednja izjava Ćabija Alonsa na klupi Reala

Telegraf pre 16 sati
Trener fudbalera Barselone Hansi Flik izjavio je da je ponosan na igrače katalonskog kluba posle osvajanja Superkupa Španije. Barselona je osvojila Superkup Španije, pošto je u nedelju u Džedi pobedila Real rezultatom 3:2. - Ovaj Superkup nam je veoma… »
Real Madrid otpustio Ćabija Alonsa, poznat njegov naslednik

Real Madrid otpustio Ćabija Alonsa, poznat njegov naslednik

Danas pre 22 sata
Real Madrid je otpustio Ćabija Alonsa sa mesta trenera prvog tima. U saopštenju objavljenom ovog ponedeljka, dan nakon poraza u finalu Superkupa Španije od Barselone, klub je potvrdio da je to bila odluka „uzajamnog dogovora“. – Real Madrid objavljuje da… »

Vesti dana »