Povezane vesti

Situacija u Botunu se komplikuje: Dajković primio odluku o suspenziji

Situacija u Botunu se komplikuje: Dajković primio odluku o suspenziji

Euronews pre 22 sata
Situacija vezana za gradnju pogona za prečišćavanje otpadnih voda Podgorice u Botunu ponovo je počela da se komplikuje i dok lokaciju za gradnju obezbeđuje policija, pala je prva suspenzija i pokrenut disciplinski postupak protiv predsednika Slobodne… »
"Kažnjen sam jer sam stao uz Srbe u Zeti"; Knežević i Dajković o "udarima" na sve Srbe u Crnoj Gori

"Kažnjen sam jer sam stao uz Srbe u Zeti"; Knežević i Dajković o "udarima" na sve Srbe u Crnoj Gori

B92 pre 23 sata
Gradonačelnik Podgorice Saša Mujović pokrenuo je disciplinski postupak i rešenje o suspenziji protiv Vladislava Dajkovića, rukovodioca Službe za građane. U pitanju je jasno proterivanje iz vlasti u Crnoj Gori svakog Srbina koji se ne plaši da kaže da je… »
"Kažnjen sam jer sam stao uz Srbe u Zeti" Knežević i Dajković o jezivim udarima na sve Srbe u CG - "Čista demonstracija…

"Kažnjen sam jer sam stao uz Srbe u Zeti" Knežević i Dajković o jezivim udarima na sve Srbe u CG - "Čista demonstracija…

Večernje novosti pre 23 sata
GRADONAČELNIK Podgorice Saša Mujović pokrenuo je disciplinski postupak i rešenje o suspenziji protiv Vladislava Dajkovića, rukovodioca Službe za građane. U pitanju je jasno proterivanje iz vlasti u Crnoj Gori svakog Srbina koji se ne plaši da kaže da je… »

Vesti dana »