Povezane vesti

"U slučaju totalnog rata, mi nemamo plan odbrane": Alarmantno upozorenje iz evropske države, generali priznali

"U slučaju totalnog rata, mi nemamo plan odbrane": Alarmantno upozorenje iz evropske države, generali priznali

Mondo pre 19 sati
Velika Britanija nema kompletan plan za odbranu zemlje u slučaju rata, uključujući i način mobilizacije Nacionalne zdravstvene službe (NHS) za suočavanje sa masovnim žrtvama, izjavio je načelnik Generalštaba odbrane Ričard Najton. Obraćajući se… »
"Ako dođe do totalnog rata, mi nemamo plan odbrane" Evropska zemlja objavila alarmantne podatke

"Ako dođe do totalnog rata, mi nemamo plan odbrane" Evropska zemlja objavila alarmantne podatke

Blic pre 20 sati
Poseban izazov predstavlja odsustvo strategije za mobilizaciju Nacionalne zdravstvene službe (NHS) u situacijama masovnih žrtava, ukazao je Najton Očekuje se da će detalji o napretku u vezi s tim planovima biti objavljeni u narednih 12 do 18 meseci… »
Vojni načelnik: Britanija nema kompletan plan odbrane u slučaju rata

Vojni načelnik: Britanija nema kompletan plan odbrane u slučaju rata

Euronews pre 20 sati
Velika Britanija nema kompletan plan za odbranu zemlje u slučaju rata, uključujući i način mobilizacije Nacionalne zdravstvene službe (NHS) za suočavanje sa masovnim žrtvama, izjavio je načelnik Generalštaba odbrane Ričard Najton. Obraćajući se… »
Velika Britanija nema kompletan plan odbrane u slučaju rata?

Velika Britanija nema kompletan plan odbrane u slučaju rata?

B92 pre 21 sat

Vesti dana »