Povezane vesti
Danas bez vode sledeći potrošači
Veliki park pre 18 sati
JKP Vodovod i kanalizacija Kragujevac danas bez vode ostavlja sledeće potrošače : Beloševac, ul. Milivoja Bankovića Sićka ( od 23:30 do 12:00 časova ), popravka ulične linije. Beloševac, ul. Milivoja Bankovića Sićka” Metal Servis” ( od 12:00 do 15:00… »
KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU
Gradski portal 018 pre 19 sati
POPRAVKA KVARA U NASELjU DUVANIŠTE Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici 27. Mart bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u delu Vizantijskog bulevara, na prostoru od ul. 27. Marta do Naserove ulice. Bez vode biće… »
Vanredni prekidi u vodosnabdevanju danas u Kragujevcu
iKragujevac pre 19 sati
Zbog sanacije kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, danas, 13. januara 2026. godine, doći će do privremenih isključenja vode u više kragujevačkih naselja. U naselju Beloševac, u ulici Milivoja Bankovića Sićka, voda će biti isključena u periodu od… »
Otpušenje kanalizacione mreže u Livadskoj ulici
Niške vesti pre 19 sati
POPRAVKA KVARA U NASELJU DUVANIŠTE Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici 27. Mart bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u delu Vizantijskog bulevara, na prostoru od ul. 27. Marta do Naserove ulice. Bez vode biće… »
Prekidi u vodosnabdevanju 13. januara – gde neće biti vode i kada se očekuje normalizacija
Glas juga pre 19 sati
Duvanište – iskop u ulici 27. Mart bb; bez vode do 15h na Vizantijskom bulevaru (od 27. Marta do Naserove ulice) i ulicama 27. Mart, Naserova, Radoja Dakića, Patrisa Lumumbe. Minovo naselje – iskop u ulici Petra Aranđelovića 138; prekid vodosnabdevanja… »
Havarijska isključenja vode u Kragujevcu za danas
Glas Šumadije pre 21 sat
Beloševac, ul. Milivoja Bankovića Sićka ( od 23:30 do 12:00 časova ), popravka ulične linije. Beloševac, ul. Milivoja Bankovića Sićka” Metal Servis” ( od 12:00 do 15:00 časova ), popravka ulične linije. Vinogradi, ul. Nikole Savalijeva ( od 08:00 do… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 47 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana