Povezane vesti

Rak je stigao do kostiju: Vedrana Rudan otkrila da ima metastaze, ovo su simptomi iscrpljujuće borbe

Rak je stigao do kostiju: Vedrana Rudan otkrila da ima metastaze, ovo su simptomi iscrpljujuće borbe

Mondo pre 14 sati
Vedrana Rudan (76) vodi borbu protiv retkog oblika kancera žučnih kanalića, a u najnovijoj kolumni pod nazivom "Sestre" otkrila da su joj metastaze zahvatile kosti. "Uz mene se stvorila negovateljica sa kolicima i odvezla me do kreveta. Kosti su mi osute… »
"Kosti su mi osute metastazama" Potresno svedočenje Vedrane Rudan sa onkologije: "Preklinju me da jedem, meni se sve gadi"

"Kosti su mi osute metastazama" Potresno svedočenje Vedrane Rudan sa onkologije: "Preklinju me da jedem, meni se sve gadi"

Blic pre 19 sati
Poznata književnica Vedrana Rudan hrabro deli svoja iskustva u borbi sa retkim oblikom kancera. Otkriva težinu života sa metastazom i složenost lečenja. Poznata književnica Vedrana Rudan već više od godinu i po dana vodi najtežu bitku u životu. Ona ima… »
„Kosti su mi osute metastazama“: Bolna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom

„Kosti su mi osute metastazama“: Bolna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom

Nova pre 19 sati
Poznata književnica Vedrana Rudan već duže od godinu dana vodi bitku sa rakom žučnih kanalića. O svojoj bolesti otvoreno piše na portalu „ Rudan.info„, a poslednji tekst pod nazivom „Sestre“ prenosimo u celosti: „Jučer sam po tko zna koji put ušla u… »
"Kosti su mi osute metastazama", bolne reči Vedrane Rudan sa onkologije: "Izgledam kao kostur prekrivena kožom"

"Kosti su mi osute metastazama", bolne reči Vedrane Rudan sa onkologije: "Izgledam kao kostur prekrivena kožom"

Telegraf pre 19 sati
Hrvatska književnica Vedrana Rudan vodi najtežu bitku u životu, a sada je u teškoj ispovesti opisala teške detalje svoje borbe. Ona ima redak oblik kancera, odnosno kancer žučnih kanalića. O svojoj borbi, boli i odlasku u bolnici Vedrana Rudan često piše… »

Vesti dana »