Povezane vesti
(VIDEO) Mazula besan: 6 pitanja, 6 istih odgovora od dve reči
Sport klub pre 1 dan
Trener Boston Seltiksa Džo Mazula poznat je po neobičnim odgovorima na konferencijama za medije – surovo iskrenim, prikriveno duhovitim ili sarkastični. Posle poraza svog tima od Indijana Pejsersa 98:96, Mazula je bio nezadovoljan suđenjem. Novinari su… »
Najbizarnija konferencija NBA trenera! Na svako pitanje odogovorio sa dve iste reči, poznato šta se krije iza svega
Kurir pre 1 dan
Nakon poraza Seltiksa od Indijane rezultatom 98:96 Mazula je bio raspoložen da izgovori samo dve reči. Odgovor na svako pitanje je bio identičan: Nepravilan blok (Illegal screen). Time je želeo da skrene pažnju javnosti na poslednji napad Indijane i koš… »
Najbizarnija konferencija u istoriji NBA lige: Trenera Bostona pitali svašta, on ponavljao samo dve reči
Telegraf pre 1 dan
Poraz Boston Seltiksa od Indijana Pejsersa (98:96) pao je u drugi plan, a glavna tema u NBA ligi je ponašanje trenera "Kelta", Džoa Mazule. Nakon dramatične završnice u kojoj je Paskal Sijakam doneo pobedu Indijani, Mazula je pred novinarima izveo… »
Vesti dana »
„Obavestili su me 19. decembra da dolaze 23. januara“: Brnabić potvrdila da je, ipak, bila informisana o dolasku misije Evropskog parlamenta
Nova pre 33 minutajoš 63 povezane
Vučić: Ne mogu da govorim ko će kupiti ruski udeo u NIS-u dok to ne bude poslato OFAC-u
Beta pre 43 minutajoš 40 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 28 minutajoš 1 povezana
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih