Povezane vesti

"Što ti ne možeš, prepusti meni" Marija Šerifović objavila nikad viđenu fotku sa Jovanom Pajić, a onda joj spremila…

"Što ti ne možeš, prepusti meni" Marija Šerifović objavila nikad viđenu fotku sa Jovanom Pajić, a onda joj spremila…

Blic pre 12 sati
Jovana Pajić danas slavi svoj 37. rođendan. Marija Šerifović čestitala joj je rođendan putem društvenih mreža uz emotivnu poruku. Jovana Pajić danas slavi 37. rođendan, a tim povodom se na Instagramu oglasila i njena prijateljica Marija Šerifović koja je… »
Sačekuša, iznenađenje, konfete i ljubav: Marija Šerifović iznenadila Jovanu Pajić za rođendan, ovo joj nikada neće zaboraviti…

Sačekuša, iznenađenje, konfete i ljubav: Marija Šerifović iznenadila Jovanu Pajić za rođendan, ovo joj nikada neće zaboraviti…

Kurir pre 13 sati
Jovana Pajić proslavila je svoj 37. rođendan, a njeni najbliži su dali sve od sebe da se pevačica oseća posebno. Njena najbolja prijateljica Marija Šerifović napravila joj je iznenađenje za pamćenje. Pevačica je tiho i bez bilo kakve najave povela Jovanu… »
Marija Šerifović na spektakularan način iznenadila Jovanu Pajić za rođendan: Konfete i vatromet, sve puca od emocija

Marija Šerifović na spektakularan način iznenadila Jovanu Pajić za rođendan: Konfete i vatromet, sve puca od emocija

Mondo pre 15 sati
Jovana Pajić proslavila je svoj 37. rođendan, a njeni najbliži su dali sve od sebe da se pevačica oseća posebno. Njena najbolja prijateljica Marija Šerifović napravila joj je iznenađenje za pamćenje. Pevačica je tiho i bez bilo kakve najave povela Jovanu… »
"Prepusti meni..." Marija objavila romantičnu fotku s Jovanom, pa joj priredila iznenađenje za pamćenje!

"Prepusti meni..." Marija objavila romantičnu fotku s Jovanom, pa joj priredila iznenađenje za pamćenje!

Telegraf pre 16 sati
Pevačica Jovana Pajić danas, 13. januara, proslavlja 37. rođendan. Tajno slavlje organizovala joj je njena najbolja prijateljica Marija Šerifović u jednom beogradskom lokalu. Slavljenica nije znala o čemu se radi, a kada je stigla u lokal iz mraka su… »
Jovanu Pajić dočekalo iznenađenje u ponoć, ona napravila "lom": Ćerka joj se odmah obratila nežnim rečima

Jovanu Pajić dočekalo iznenađenje u ponoć, ona napravila "lom": Ćerka joj se odmah obratila nežnim rečima

Telegraf pre 18 sati
Pevačica Jovana Pajić dočekala je 37. rođendan, noćas, u jednom klubu u Beogradu sa najbližim prijateljima. U izazovnoj crnoj haljini bez jednog ramena, Jovana se provodila do jutra. Koliko je prijatelji vole, dokazali su i specijalnim iznenađenjem tačno… »
Jovana Pajić danas slavi rođendan, dočekala ga u klubu sa prijateljima, oni joj priredili iznenađenje, malo ko zna koliko…

Jovana Pajić danas slavi rođendan, dočekala ga u klubu sa prijateljima, oni joj priredili iznenađenje, malo ko zna koliko…

Blic pre 19 sati
Jovana Pajić je svoj rođendan dočekala u dobrom društvu Na Instagramu su objavljenii snimci njenog provoda, ali i poklona koji je sačekao Pevačica Jovana Pajić danas ima veliki razlog za slavlje, budući da je 13. januar datum kada obeležava svoj… »

Vesti dana »