Povezane vesti

"Što ti ne možeš, prepusti meni" Marija Šerifović objavila nikad viđenu fotku sa Jovanom Pajić, a onda joj spremila…

"Što ti ne možeš, prepusti meni" Marija Šerifović objavila nikad viđenu fotku sa Jovanom Pajić, a onda joj spremila…

Blic 13.01.2026
Jovana Pajić danas slavi svoj 37. rođendan. Marija Šerifović čestitala joj je rođendan putem društvenih mreža uz emotivnu poruku. Jovana Pajić danas slavi 37. rođendan, a tim povodom se na Instagramu oglasila i njena prijateljica Marija Šerifović koja je… »
Sačekuša, iznenađenje, konfete i ljubav: Marija Šerifović iznenadila Jovanu Pajić za rođendan, ovo joj nikada neće zaboraviti…

Sačekuša, iznenađenje, konfete i ljubav: Marija Šerifović iznenadila Jovanu Pajić za rođendan, ovo joj nikada neće zaboraviti…

Kurir 13.01.2026
Jovana Pajić proslavila je svoj 37. rođendan, a njeni najbliži su dali sve od sebe da se pevačica oseća posebno. Njena najbolja prijateljica Marija Šerifović napravila joj je iznenađenje za pamćenje. Pevačica je tiho i bez bilo kakve najave povela Jovanu… »
Marija Šerifović na spektakularan način iznenadila Jovanu Pajić za rođendan: Konfete i vatromet, sve puca od emocija

Marija Šerifović na spektakularan način iznenadila Jovanu Pajić za rođendan: Konfete i vatromet, sve puca od emocija

Mondo 13.01.2026
Jovana Pajić proslavila je svoj 37. rođendan, a njeni najbliži su dali sve od sebe da se pevačica oseća posebno. Njena najbolja prijateljica Marija Šerifović napravila joj je iznenađenje za pamćenje. Pevačica je tiho i bez bilo kakve najave povela Jovanu… »
"Prepusti meni..." Marija objavila romantičnu fotku s Jovanom, pa joj priredila iznenađenje za pamćenje!

"Prepusti meni..." Marija objavila romantičnu fotku s Jovanom, pa joj priredila iznenađenje za pamćenje!

Telegraf 13.01.2026
Pevačica Jovana Pajić danas, 13. januara, proslavlja 37. rođendan. Tajno slavlje organizovala joj je njena najbolja prijateljica Marija Šerifović u jednom beogradskom lokalu. Slavljenica nije znala o čemu se radi, a kada je stigla u lokal iz mraka su… »
Jovanu Pajić dočekalo iznenađenje u ponoć, ona napravila "lom": Ćerka joj se odmah obratila nežnim rečima

Jovanu Pajić dočekalo iznenađenje u ponoć, ona napravila "lom": Ćerka joj se odmah obratila nežnim rečima

Telegraf 13.01.2026
Pevačica Jovana Pajić dočekala je 37. rođendan, noćas, u jednom klubu u Beogradu sa najbližim prijateljima. U izazovnoj crnoj haljini bez jednog ramena, Jovana se provodila do jutra. Koliko je prijatelji vole, dokazali su i specijalnim iznenađenjem tačno… »
Jovana Pajić danas slavi rođendan, dočekala ga u klubu sa prijateljima, oni joj priredili iznenađenje, malo ko zna koliko…

Jovana Pajić danas slavi rođendan, dočekala ga u klubu sa prijateljima, oni joj priredili iznenađenje, malo ko zna koliko…

Blic 13.01.2026
Jovana Pajić je svoj rođendan dočekala u dobrom društvu Na Instagramu su objavljenii snimci njenog provoda, ali i poklona koji je sačekao Pevačica Jovana Pajić danas ima veliki razlog za slavlje, budući da je 13. januar datum kada obeležava svoj… »

Vesti dana »