Povezane vesti
Kakve posledice bi imala izgradnja luke kod bare Reve nadomak Beograda
BBC News pre 18 sati
Ekološki aktivisti pripremaju se za novu bitku za baru Revu pošto je u ovom području planirana izgradnja terminala za šljunak i pesak. Dok snežnu belinu presecaju visoko, tanko drveće i svetlucavi led na vodi, škripa mojih koraka u snegu i udaljeni lavež… »
Južne vesti pre 18 sati
BBC Sa niskim temperaturama početkom januara bara Reva je zaledila Dok snežnu belinu presecaju visoko, tanko drveće i svetlucavi led na vodi, škripa mojih koraka u snegu i udaljeni lavež pasa jedini su zvuci koji se prelamaju okolinom bare Reve. Na svega… »
NIN pre 18 sati
Dok snežnu belinu presecaju visoko, tanko drveće i svetlucavi led na vodi, škripa mojih koraka u snegu i udaljeni lavež pasa jedini su zvuci koji se prelamaju okolinom bare Reve. Na svega nekoliko stotina metara od prometne saobraćajnice Beograd -… »
Danas pre 18 sati
Dok snežnu belinu presecaju visoko, tanko drveće i svetlucavi led na vodi, škripa mojih koraka u snegu i udaljeni lavež pasa jedini su zvuci koji se prelamaju okolinom bare Reve. Na svega nekoliko stotina metara od prometne saobraćajnice Beograd –… »
Radio 021 pre 18 sati
Ekološki aktivisti pripremaju se za novu bitku za baru Revu pošto je u ovom području planirana izgradnja terminala za šljunak i pesak. BBC Sa niskim temperaturama početkom januara bara Reva je zaledila Dok snežnu belinu presecaju visoko, tanko drveće i… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 47 minutajoš 1 povezana