Povezane vesti
Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: Jedva sam napravila tri koraka! Izgledam kao kostur presvučen kožom! Najmiliji me mole…
Dnevnik pre 1 dan
Književnica Vedrana Rudan (76), koja boluje od raka žučnih kanalića, i dalje bez zadrške govori o svojoj bolesti, bolničkim danima i sistemu u kojem se leči. Na svom blogu Rudan.info objavila je novu kolumnu pod naslovom „Sestre“, u kojoj je brutalno… »
Vedrana Rudan u nikad lošijem stanju: "Kao kostur sam prekriven kožom, kosti su mi osute metastazama"
B92 pre 1 dan
Književnica Vedrana Rudan (76), koja se leči od raka, nastavlja da otvoreno i bez ulepšavanja govori o svojoj bolesti, iskustvima iz bolnice i zdravstvenom sistemu. Na svom blogu Rudan.info objavila je novu kolumnu pod naslovom "Sestre", u kojoj snažno i… »
"Poput kostura sam prekrivenog kožom, kosti su mi osute metastazama", oglasila se Vedrana Rudan iz bolnice
Kurir pre 1 dan
Književnica Vedrana Rudan (76), koja boluje od raka žučnih kanalića, i dalje bez zadrške govori o svojoj bolesti, bolničkim danima i sistemu u kojem se leči. Na svom blogu Rudan.info objavila je novu kolumnu pod naslovom „Sestre“, u kojoj je brutalno… »
Vesti dana »
Posle suda – seli se i Tužilaštvo? Han ostaje bez institucija, Surdulica dobija sve
Jugmedia pre 13 minutajoš 63 povezane
Vučić: Ne mogu da govorim ko će kupiti ruski udeo u NIS-u dok to ne bude poslato OFAC-u
Beta pre 43 minutajoš 40 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 28 minutajoš 1 povezana
Vučić o grudvanju Bekute: Divljaci bi silovali žene da dođu na vlast
Vreme pre 1 satjoš 47 povezanih