Povezane vesti
„Da vi znate što ja znam, ne biste tako pričali“: Svedokinja ispričala sve o pozivu službenika BIA i šta je Vasić govorio…
Pravda 13.01.2026
Vlada je odluku o skidanju zaštite sa Generalštaba donela krišom, zaposleni u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture su se sa istom upoznali tek nakon njenog objavljivanja u Službenom glasniku, iako su stručnjaci upozoravali na niz… »
„Da vi znate što ja znam, ne biste tako pričali“: Svedokinja ispričala sve o pozivu službenika BIA i šta je Vasić govorio…
Nova 13.01.2026
Vlada je odluku o skidanju zaštite sa Generalštaba donela krišom, zaposleni u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture su se sa istom upoznali tek nakon njenog objavljivanja u Službenom glasniku, iako su stručnjaci upozoravali na niz… »
SRCE: Da li će ministar Selaković biti aboliran ili pomilovan?
Serbian News Media 13.01.2026
Resorni odbor za pravosuđe pokreta Srbija centar (SRCE) zatražio je danas pojašnjenje pravne prirode najava o potencijalnom oslobađanju od odgovornosti ministra kulture Nikole Selakovića, protiv kojeg je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo… »
Vesti dana »
Ovo su dečaci Bogdan i Marko koji su poginuli u Banji Koviljači! Ceo grad zanemeo od tuge: "Golfom" se zakucali u drvo i stradali na licu mesta (foto)
Blic pre 4 satijoš 33 povezane
Đoković prošao u četvrtfinale i postao teniser sa najviše pobeda na Vimbldonu
Radio 021 pre 35 minutajoš 31 povezana
Ukrajinska strana odbila predlog da preuzme tela poginulih vojnika u Konstantinovki
Politika pre 2 satajoš 34 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 6 satijoš 30 povezanih