Povezane vesti
„Da vi znate što ja znam, ne biste tako pričali“: Svedokinja ispričala sve o pozivu službenika BIA i šta je Vasić govorio…
Pravda 13.01.2026
Vlada je odluku o skidanju zaštite sa Generalštaba donela krišom, zaposleni u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture su se sa istom upoznali tek nakon njenog objavljivanja u Službenom glasniku, iako su stručnjaci upozoravali na niz… »
„Da vi znate što ja znam, ne biste tako pričali“: Svedokinja ispričala sve o pozivu službenika BIA i šta je Vasić govorio…
Nova 13.01.2026
Vlada je odluku o skidanju zaštite sa Generalštaba donela krišom, zaposleni u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture su se sa istom upoznali tek nakon njenog objavljivanja u Službenom glasniku, iako su stručnjaci upozoravali na niz… »
SRCE: Da li će ministar Selaković biti aboliran ili pomilovan?
Serbian News Media 13.01.2026
Resorni odbor za pravosuđe pokreta Srbija centar (SRCE) zatražio je danas pojašnjenje pravne prirode najava o potencijalnom oslobađanju od odgovornosti ministra kulture Nikole Selakovića, protiv kojeg je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo… »
Vesti dana »
Indonezija: Zemljotres magnitude 7,7 u oblasti Flores, poginulo najmanje 20 osoba
Beta pre 1 satjoš 60 povezanih
Tenzije oko Ormuskog moreuza i novi izraelski napadi na Liban
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 24 povezane
Univerzitet u Beogradu ostao najbolje plasiran univerzitet regiona na Šangajskoj listi
Radio sto plus pre 48 minutajoš 18 povezanih
Mađarske vlasti potopaju dve barže na Dunavu kod nuklearne centrale, da podignu nivo reke
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih