Povezane vesti
„Da vi znate što ja znam, ne biste tako pričali“: Svedokinja ispričala sve o pozivu službenika BIA i šta je Vasić govorio…
Pravda pre 21 dana
Vlada je odluku o skidanju zaštite sa Generalštaba donela krišom, zaposleni u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture su se sa istom upoznali tek nakon njenog objavljivanja u Službenom glasniku, iako su stručnjaci upozoravali na niz… »
„Da vi znate što ja znam, ne biste tako pričali“: Svedokinja ispričala sve o pozivu službenika BIA i šta je Vasić govorio…
Nova pre 21 dana
Vlada je odluku o skidanju zaštite sa Generalštaba donela krišom, zaposleni u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture su se sa istom upoznali tek nakon njenog objavljivanja u Službenom glasniku, iako su stručnjaci upozoravali na niz… »
SRCE: Da li će ministar Selaković biti aboliran ili pomilovan?
Serbian News Media pre 21 dana
Resorni odbor za pravosuđe pokreta Srbija centar (SRCE) zatražio je danas pojašnjenje pravne prirode najava o potencijalnom oslobađanju od odgovornosti ministra kulture Nikole Selakovića, protiv kojeg je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo… »
Vesti dana »
Noć trejdova, posle Vučevića, potvrda i za "Bradu" Hardena! Detroit enigma za Jokića i Nagetse!
Sportske.net pre 39 minutajoš 15 povezanih
Lundberg uništio Partizan, pa poručio: "To smo uspeli, bilo je sreće..."
Telegraf pre 4 minutajoš 10 povezanih
SAD i Iran nastavljaju pregovore: Nuklearni razgovori premešteni iz Istanbula u Oman na zahtev Teherana
Telegraf pre 58 minutajoš 9 povezanih