Povezane vesti

„Da vi znate što ja znam, ne biste tako pričali“: Svedokinja ispričala sve o pozivu službenika BIA i šta je Vasić govorio…

„Da vi znate što ja znam, ne biste tako pričali“: Svedokinja ispričala sve o pozivu službenika BIA i šta je Vasić govorio…

Pravda pre 15 sati
Vlada je odluku o skidanju zaštite sa Generalštaba donela krišom, zaposleni u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture su se sa istom upoznali tek nakon njenog objavljivanja u Službenom glasniku, iako su stručnjaci upozoravali na niz… »

Nova pre 18 sati
Vlada je odluku o skidanju zaštite sa Generalštaba donela krišom, zaposleni u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture su se sa istom upoznali tek nakon njenog objavljivanja u Službenom glasniku, iako su stručnjaci upozoravali na niz… »
SRCE: Da li će ministar Selaković biti aboliran ili pomilovan?

SRCE: Da li će ministar Selaković biti aboliran ili pomilovan?

Serbian News Media pre 20 sati
Resorni odbor za pravosuđe pokreta Srbija centar (SRCE) zatražio je danas pojašnjenje pravne prirode najava o potencijalnom oslobađanju od odgovornosti ministra kulture Nikole Selakovića, protiv kojeg je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo… »

Vesti dana »