Povezane vesti

"Ona jahtu, ja jahticu": Miloš Bojanić prvi put progovorio o svađi sa Brenom, udario joj na vilu i novac

"Ona jahtu, ja jahticu": Miloš Bojanić prvi put progovorio o svađi sa Brenom, udario joj na vilu i novac

Mondo pre 19 sati
Pevač Miloš Bojanić godinama je na "ratnoj nozi" sa koleginicom Lepom Brenom, sa kojom duže vreme ne govori. Podsetimo, oni su ranije bili veliki porodični prijatelji, a onda se sve promenilo. Nakon godina ćutnje, Bojanić je sada prvi put progovorio o o… »
"Ne dugujemo jedno drugom ništa": Miloš Bojanić posle mnogo godina progovorio o odnosu sa Brenom, spomenuo i njenu porodicu…

"Ne dugujemo jedno drugom ništa": Miloš Bojanić posle mnogo godina progovorio o odnosu sa Brenom, spomenuo i njenu porodicu…

Blic pre 23 sata
Miloš je istakao da poštuje njenu porodicu Bojanić je spomenuo ranije bivšu ženu Pevač Miloš Bojanić godinama ne priča sa koleginicom Lepom Brenom, sa kojom je bio veliki porodični prijatelj, a sada je posle mnogo vremena progovorio o njihovom odnosu… »
"Ona jahtu, ja jahticu, ona kuću, ja kuću..." Miloš Bojanić prekinuo ćutnju, progovorio o svađi s Brenom - bili nerazdvojni, a…

"Ona jahtu, ja jahticu, ona kuću, ja kuću..." Miloš Bojanić prekinuo ćutnju, progovorio o svađi s Brenom - bili nerazdvojni, a…

Kurir pre 22 sata
Pevač Miloš Bojanić godinama ne priča sa koleginicom Lepom Brenom, sa kojom je bio veliki porodični prijatelj, a sada je posle mnogo vremena progovorio o njihovom odnosu. Naime, Miloš je priznao da se njihovo prijateljstvo rasturilo nakon što se razveo… »
"Ona jahtu, ja jahticu" Miloš Bojanić posle mnogo godina otkrio zašto ne govori sa Brenom: "Imala je taj..."

"Ona jahtu, ja jahticu" Miloš Bojanić posle mnogo godina otkrio zašto ne govori sa Brenom: "Imala je taj..."

Telegraf pre 22 sata
Pevač narodne muzike, Miloš Bojanić, godinama ne govori sa Lepom Brenom, sa kojom je bio veliki porodični prijatelj. Posle mnogo godina, Bojanić je rešio da prekine tišinu, te je otkrio da se njihovo prijateljstvo rasturilo nakon što se razveo od prve… »

Vesti dana »