Povezane vesti
Otkriveno ko je posle duela sa Albanijom rekao Piksiju „Dragane, to je to…“
Danas pre 5 sati
Dragan Stojković Piksi napustio je mesto selektora fudbalske reprezentacije Srbije posle poraza od Albanije (0:1) u Leskovcu u kvalifikcijama za Mundijal koji se naaedne godine igra u Americi, Kanadi i Meksiku. Generalni sekretar FSS, Branko Radujko… »
"Piksi nije sam otišao"
B92 pre 6 sati
Generalni sekretar FSS-a Branko Radujko otkrio je detalje o pregovorima sa Veljkom Paunovićem, odlasku Dragana Stojkovića, Leskovcu kao domu "orlova", te kritikmama na račun Domenika Mesine. Ne krije Radujko to što je on uspeo da ubedi Veljka Paunovića… »
Piksi nije sam otišao sa klupe Srbije! Isplivala tajna - evo šta se desilo posle meča sa Albanijom: "Rekao sam mu, Dragane, to…
Kurir pre 7 sati
Odlazak Dragana Stojkovića Piksija sa klupe reprezentacije Srbije bio je vest koja je odjeknula u našoj zemlji, regionu, ali i Evropi i svetu. Razočarala je reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, poraz od Albanije u Leskovcu bio je kap… »
"Piksi nije otišao sam, evo šta se dešavalo u svlačionici Srbije posle Albanije"
Telegraf pre 7 sati
Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Branko Radujko, govorio je otvoreno o svim dešavanjima koja su prethodila odlasku Dragana Stojkovića Piksija sa mesta selektora, dramatičnim trenucima nakon poraza od Albanije u Leskovcu, kao i o famoznim… »
Vesti dana »
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Nivo reke Lim pao ispod 200 centimetara, nema više opasnoti od poplava
RINA pre 2 satajoš 48 povezanih
Večeras doček Srpske nove godine – koji se običaji poštuju i ko sve slavi
RTS pre 23 minutajoš 43 povezane
Srećna Srpska nova godina na kuli u Abu Dabiju Vučić: UAE čestitala na najlepši način
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih