Povezane vesti

"Znao sam da neće dugo" Otac pokojnog frizera Matije Radulovića nas je uveo u stan sina, očajan govori o poslednjim rečima…

"Znao sam da neće dugo" Otac pokojnog frizera Matije Radulovića nas je uveo u stan sina, očajan govori o poslednjim rečima…

Blic pre 1 sat
Rade je uveren da odgovori leže u Matijinom telefonu, koji je zaključan Otac je odlučio da proda Matijine stvari iz salona i donira lične stvari u humanitarne svrhe Iznenadna smrt mladog estradnog frizera Matije Radulovića potresla je sve. Ekipa “Blica”… »
"Njegov telefon čuva tajne, znao sam da neće dugo" Otac pokojnog frizera Matije Radulovića očajan, otkrio šta mu je poslednje…

"Njegov telefon čuva tajne, znao sam da neće dugo" Otac pokojnog frizera Matije Radulovića očajan, otkrio šta mu je poslednje…

Kurir pre 2 sata
Iznenadna smrt mladog estradnog frizera Matije Radulovića potresla je sve, a najviše njegpvpg oca. Sa knedlom u grlu i očima punim suza, Rade je govorio o odlasku svog sina. Rade je rekao da ne može da se pomiri sa smrću sina, otkrio je i da su ga lagali… »
"Nikad im dinar nije naplatio, što o tome ne pričaju?": Komšije otkrile ono što niko nije znao o Matiji

"Nikad im dinar nije naplatio, što o tome ne pričaju?": Komšije otkrile ono što niko nije znao o Matiji

Mondo pre 3 sata
Poznati frizer Matija Radulović preminuo je 6. januara u 43. godini, a njegova iznenadna smrt potresla je javnost, naročito estradni krug u kojem je godinama bio prisutan. Matija je sahranjen na gradskom groblju u Ćupriji pre nekoliko dana, a novinarska… »
Progovorio otac preminulog frizera! Svaka reč kida dušu: "Najviše mi je žao što su svi krili od mene..."

Progovorio otac preminulog frizera! Svaka reč kida dušu: "Najviše mi je žao što su svi krili od mene..."

Telegraf pre 4 sati
Tačno na Badnji dan preminuo je estradni frizer Matija Radulović u 43. godini. On je nedavno sahranjen u Ćupriji, u krugu porodice i prijatelja. Danas, 13. januara, pojavio se oglas na Instagramu da njegov otac rasprodaje inventar iz frizerskog salona u… »
"Umro gladan i žedan, imao 30 kila kao skelet": Potresna ispovest oca Matije Radulovića, tvrdi da su mu zubi došli glave

"Umro gladan i žedan, imao 30 kila kao skelet": Potresna ispovest oca Matije Radulovića, tvrdi da su mu zubi došli glave

Mondo pre 5 sati
Poznati estradni frizer Matija Radulović umro je u 43. godini na Badnje veče, a sada je njegov otac Rade u ispovesti izneo potresne detalje o smrti sina. Rade je na Instagramu objavio da prodaje inventar iz Makijevog frizerskog salona, te je ispričao… »
Otac preminulog frizera prodaje stvari iz salona: Osvanuo oglas na mrežama (FOTO)

Otac preminulog frizera prodaje stvari iz salona: Osvanuo oglas na mrežama (FOTO)

Nova pre 5 sati
Matija Radulović, poznati estradni frizer umro je na Badnje veče iznenada u 43. godini. Matija je sahranjen 9. januara u rodnom selu kod Ćuprije, a njegov otac Rade sada prodaje nameštaj iz salona koji je njegov sin držao. Na Instagram profilu osvanule… »
Isplivale poruke Matije Radulovića: "Posle svega što sam prošao poslednje tri godine, više me ništa ne boli“

Isplivale poruke Matije Radulovića: "Posle svega što sam prošao poslednje tri godine, više me ništa ne boli“

Kurir pre 5 sati
Matija Radulović, poznati estradni frizer, umro je na Badnji dan u 43. godini. Matija iznenada je preminuo, a njegova smrt potresla je prijatelje, među kojima su i brojne javne ličnosti. Telo je poslato na obdukciju, a rezultati još nisu saopšteni. U… »
"Imao je 30 kg, vrištao od bolova, nešto je krio" Potresna ispovest oca pokojnog frizera Matije Radulovića: "Otišao je gladan…

"Imao je 30 kg, vrištao od bolova, nešto je krio" Potresna ispovest oca pokojnog frizera Matije Radulovića: "Otišao je gladan…

Blic pre 6 sati
Otac Matije Radulovića ispričao je da je zatekao sina u jezivom stanju Čeka nalaze obdukcije Poznati estradni frizer Matija Radulović umro je u 43. godini na Badnje veče, a sada je njegov otac Rade u ispovesti za "Blic" izneo potresne detalje o smrti… »
"Videla sam ga dan, dva pre smrti" Potresna ispovest komšija o frizeru Matiji Raduloviću koji je umro na Badnji dan: "Njega…

"Videla sam ga dan, dva pre smrti" Potresna ispovest komšija o frizeru Matiji Raduloviću koji je umro na Badnji dan: "Njega…

Blic pre 6 sati
Bio je poznat po svojoj nesebičnosti, pravio je perike besplatno za žene koje boluju od najtežih bolesti Suočavao se sa zdravstvenim komplikacijama o čemu je javno pričao Poznati frizer Matija Radulović preminuo je 6. januara u 43. godini, a njegova… »
"Ogledala, radne stolice, šamponjera..." Sedam dana od smrti frizera, otac rasprodaje sve iz njegovog salona

"Ogledala, radne stolice, šamponjera..." Sedam dana od smrti frizera, otac rasprodaje sve iz njegovog salona

Kurir pre 6 sati
Matija Radulović, poznat i kao "Maki king of hair", preminuo je na Badnji dan u 43. godini. Sahranjen je 9. januara u Ćupriji, a svega nekoliko dana kasnije objavljeno je da se prodaje nameštaj iz salona koji je držao. "Sve informacije možete dobiti… »
"Otišao je gladan i žedan, vrištao od bolova" Potresna ispovest oca pokojnog frizera Matije Radulovića: Bio je skelet, imao je…

"Otišao je gladan i žedan, vrištao od bolova" Potresna ispovest oca pokojnog frizera Matije Radulovića: Bio je skelet, imao je…

Kurir pre 6 sati
Poznati estradni frizer Matija Radulović umro je u 43. godini na Badnje veče, a sada je njegov otac Rade u ispovesti izneo potresne detalje o smrti sina. Rade je na Instagramu objavio da prodaje inventar iz Makijevog frizerskog salona, te je ispričao… »
Matijin otac 7 dana nakon njegove smrti rasprodaje stvari: Slomljen zbog smrti sina, osvanuo oglas na mrežama

Matijin otac 7 dana nakon njegove smrti rasprodaje stvari: Slomljen zbog smrti sina, osvanuo oglas na mrežama

Mondo pre 6 sati
Estradni frizer Matija Radulović iznenada je preminuo na Badnje veče, a okolnosti njegove smrti još uvek se utvrđuju. Iako su se u javnosti pojavile razne spekulacije, pravi uzrok njegove smrti znaće se nakon što budu objavljeni rezultati obdukcije. On… »
"Videla sam ga dan-dva pre tragedije, bio je natečen i..." Potresna ispovest prve komšinice pokojnog frizera

"Videla sam ga dan-dva pre tragedije, bio je natečen i..." Potresna ispovest prve komšinice pokojnog frizera

Telegraf pre 6 sati
Estradni frizer, Matija Radulović, preminuo je 6. januara u 43. godini, a njegova iznenadna smrt potresla je javnost. Matija je sahranjen na gradskom groblju u Ćupriji pre nekoliko dana, a već danas pojavio se oglas kako se prodaju stvari iz njegovog… »
Jeziva ispovest komšija nakon tragične smrti Matije Radulovića: "Videla sam ga dan-dva pre tragedije, bio je natečen…

Jeziva ispovest komšija nakon tragične smrti Matije Radulovića: "Videla sam ga dan-dva pre tragedije, bio je natečen…

Kurir pre 6 sati
Poznati frizer Matija Radulović preminuo je 6. januara u 43. godini, a njegova iznenadna smrt potresla je javnost, naročito estradni krug u kojem je godinama bio prisutan. Matija je sahranjen na gradskom groblju u Ćupriji pre nekoliko dana, a naša ekipa… »
7 dana nakon smrti estradnog frizera, njegov otac prodaje sav nameštaj iz salona: objavljen oglas

7 dana nakon smrti estradnog frizera, njegov otac prodaje sav nameštaj iz salona: objavljen oglas

Telegraf pre 6 sati
Matija Radulović, poznat i kao "Maki king of hair", preminuo je na Badnji dan u 43. godini. Sahranjen je 9. januara u Ćupriji, a svega nekoliko dana kasnije objavljeno je da se prodaje nameštaj iz salona koji je držao. "Sve informacije možete dobiti… »
Otac pokojnog frizera Matije Radulovića prodaje nameštaj iz salona 4 dana nakon sahrane sina. Osvanuo oglas: "Radne stolice…

Otac pokojnog frizera Matije Radulovića prodaje nameštaj iz salona 4 dana nakon sahrane sina. Osvanuo oglas: "Radne stolice…

Blic pre 7 sati
Matija je ranije govorio o zdravstvenim problemima Porodica je u velikoj žalosti zbog neočekivanog gubitka voljenog člana. Matija Radulović, poznati estradni frizer umro je na Badnje veče iznenada u 43. godini. Matija je sahranjen 9. januara, a njegov… »
Isplivale poruke estradnog frizera Matije Radulovića koji je umro na Badnji dan: "Šta sam prošao zadnje 3 godine, više me ne…

Isplivale poruke estradnog frizera Matije Radulovića koji je umro na Badnji dan: "Šta sam prošao zadnje 3 godine, više me ne…

Blic pre 9 sati
Uzrok smrti još uvek nije poznat, a poznato je da je imao problem sa zubima Jedna stomatološka ordinacija u kojoj je bio Radulović oglasila se povodom njegove smrti Matija Radulović, poznati estradni frizer, umro je na Badnji dan u 43. godini. Matija… »
Došli smo u posed šokantnih poruka estradnog frizera koji je umro na Badnji dan: "Radio sam analize..."

Došli smo u posed šokantnih poruka estradnog frizera koji je umro na Badnji dan: "Radio sam analize..."

Telegraf pre 9 sati
Matija Radulović, poznat i kao "Maki king of hair", preminuo je na Badnji dan u 43. godini. Telo je poslato na obdukciju, a rezultati još nisu saopšteni, pa se i dalje, nažalost, nagađa da li je estradni frizer preminuo od sepse, bakterije koju je… »
Bili su nerazdvojini: Pokojni frizer istetovirao usne Maje Marinković na butini, starleta ne zna da je umro

Bili su nerazdvojini: Pokojni frizer istetovirao usne Maje Marinković na butini, starleta ne zna da je umro

Kurir pre 12 sati
Matija Radulović je iznenada preminuo u 43. godini na Badnje veče, a koliko je njegovo prijateljstvo s Majom Marinković bilo posebno, govori činjenica da je istetovirao njene usne na svojoj butini. Njoj, kako se saznaje, još uvek nije saopštena vest o… »

Vesti dana »