Povezane vesti
"Znao sam da neće dugo" Otac pokojnog frizera Matije Radulovića nas je uveo u stan sina, očajan govori o poslednjim rečima…
Blic pre 1 sat
Rade je uveren da odgovori leže u Matijinom telefonu, koji je zaključan Otac je odlučio da proda Matijine stvari iz salona i donira lične stvari u humanitarne svrhe Iznenadna smrt mladog estradnog frizera Matije Radulovića potresla je sve. Ekipa “Blica”… »
"Njegov telefon čuva tajne, znao sam da neće dugo" Otac pokojnog frizera Matije Radulovića očajan, otkrio šta mu je poslednje…
Kurir pre 2 sata
Iznenadna smrt mladog estradnog frizera Matije Radulovića potresla je sve, a najviše njegpvpg oca. Sa knedlom u grlu i očima punim suza, Rade je govorio o odlasku svog sina. Rade je rekao da ne može da se pomiri sa smrću sina, otkrio je i da su ga lagali… »
"Nikad im dinar nije naplatio, što o tome ne pričaju?": Komšije otkrile ono što niko nije znao o Matiji
Mondo pre 3 sata
Poznati frizer Matija Radulović preminuo je 6. januara u 43. godini, a njegova iznenadna smrt potresla je javnost, naročito estradni krug u kojem je godinama bio prisutan. Matija je sahranjen na gradskom groblju u Ćupriji pre nekoliko dana, a novinarska… »
Progovorio otac preminulog frizera! Svaka reč kida dušu: "Najviše mi je žao što su svi krili od mene..."
Telegraf pre 4 sati
Tačno na Badnji dan preminuo je estradni frizer Matija Radulović u 43. godini. On je nedavno sahranjen u Ćupriji, u krugu porodice i prijatelja. Danas, 13. januara, pojavio se oglas na Instagramu da njegov otac rasprodaje inventar iz frizerskog salona u… »
"Umro gladan i žedan, imao 30 kila kao skelet": Potresna ispovest oca Matije Radulovića, tvrdi da su mu zubi došli glave
Mondo pre 5 sati
Poznati estradni frizer Matija Radulović umro je u 43. godini na Badnje veče, a sada je njegov otac Rade u ispovesti izneo potresne detalje o smrti sina. Rade je na Instagramu objavio da prodaje inventar iz Makijevog frizerskog salona, te je ispričao… »
Otac preminulog frizera prodaje stvari iz salona: Osvanuo oglas na mrežama (FOTO)
Nova pre 5 sati
Matija Radulović, poznati estradni frizer umro je na Badnje veče iznenada u 43. godini. Matija je sahranjen 9. januara u rodnom selu kod Ćuprije, a njegov otac Rade sada prodaje nameštaj iz salona koji je njegov sin držao. Na Instagram profilu osvanule… »
Isplivale poruke Matije Radulovića: "Posle svega što sam prošao poslednje tri godine, više me ništa ne boli“
Kurir pre 5 sati
Matija Radulović, poznati estradni frizer, umro je na Badnji dan u 43. godini. Matija iznenada je preminuo, a njegova smrt potresla je prijatelje, među kojima su i brojne javne ličnosti. Telo je poslato na obdukciju, a rezultati još nisu saopšteni. U… »
"Imao je 30 kg, vrištao od bolova, nešto je krio" Potresna ispovest oca pokojnog frizera Matije Radulovića: "Otišao je gladan…
Blic pre 6 sati
Otac Matije Radulovića ispričao je da je zatekao sina u jezivom stanju Čeka nalaze obdukcije Poznati estradni frizer Matija Radulović umro je u 43. godini na Badnje veče, a sada je njegov otac Rade u ispovesti za "Blic" izneo potresne detalje o smrti… »
"Videla sam ga dan, dva pre smrti" Potresna ispovest komšija o frizeru Matiji Raduloviću koji je umro na Badnji dan: "Njega…
Blic pre 6 sati
Bio je poznat po svojoj nesebičnosti, pravio je perike besplatno za žene koje boluju od najtežih bolesti Suočavao se sa zdravstvenim komplikacijama o čemu je javno pričao Poznati frizer Matija Radulović preminuo je 6. januara u 43. godini, a njegova… »
"Ogledala, radne stolice, šamponjera..." Sedam dana od smrti frizera, otac rasprodaje sve iz njegovog salona
Kurir pre 6 sati
Matija Radulović, poznat i kao "Maki king of hair", preminuo je na Badnji dan u 43. godini. Sahranjen je 9. januara u Ćupriji, a svega nekoliko dana kasnije objavljeno je da se prodaje nameštaj iz salona koji je držao. "Sve informacije možete dobiti… »
"Otišao je gladan i žedan, vrištao od bolova" Potresna ispovest oca pokojnog frizera Matije Radulovića: Bio je skelet, imao je…
Kurir pre 6 sati
Poznati estradni frizer Matija Radulović umro je u 43. godini na Badnje veče, a sada je njegov otac Rade u ispovesti izneo potresne detalje o smrti sina. Rade je na Instagramu objavio da prodaje inventar iz Makijevog frizerskog salona, te je ispričao… »
Matijin otac 7 dana nakon njegove smrti rasprodaje stvari: Slomljen zbog smrti sina, osvanuo oglas na mrežama
Mondo pre 6 sati
Estradni frizer Matija Radulović iznenada je preminuo na Badnje veče, a okolnosti njegove smrti još uvek se utvrđuju. Iako su se u javnosti pojavile razne spekulacije, pravi uzrok njegove smrti znaće se nakon što budu objavljeni rezultati obdukcije. On… »
"Videla sam ga dan-dva pre tragedije, bio je natečen i..." Potresna ispovest prve komšinice pokojnog frizera
Telegraf pre 6 sati
Estradni frizer, Matija Radulović, preminuo je 6. januara u 43. godini, a njegova iznenadna smrt potresla je javnost. Matija je sahranjen na gradskom groblju u Ćupriji pre nekoliko dana, a već danas pojavio se oglas kako se prodaju stvari iz njegovog… »
Jeziva ispovest komšija nakon tragične smrti Matije Radulovića: "Videla sam ga dan-dva pre tragedije, bio je natečen…
Kurir pre 6 sati
Poznati frizer Matija Radulović preminuo je 6. januara u 43. godini, a njegova iznenadna smrt potresla je javnost, naročito estradni krug u kojem je godinama bio prisutan. Matija je sahranjen na gradskom groblju u Ćupriji pre nekoliko dana, a naša ekipa… »
7 dana nakon smrti estradnog frizera, njegov otac prodaje sav nameštaj iz salona: objavljen oglas
Telegraf pre 6 sati
Matija Radulović, poznat i kao "Maki king of hair", preminuo je na Badnji dan u 43. godini. Sahranjen je 9. januara u Ćupriji, a svega nekoliko dana kasnije objavljeno je da se prodaje nameštaj iz salona koji je držao. "Sve informacije možete dobiti… »
Otac pokojnog frizera Matije Radulovića prodaje nameštaj iz salona 4 dana nakon sahrane sina. Osvanuo oglas: "Radne stolice…
Blic pre 7 sati
Matija je ranije govorio o zdravstvenim problemima Porodica je u velikoj žalosti zbog neočekivanog gubitka voljenog člana. Matija Radulović, poznati estradni frizer umro je na Badnje veče iznenada u 43. godini. Matija je sahranjen 9. januara, a njegov… »
Isplivale poruke estradnog frizera Matije Radulovića koji je umro na Badnji dan: "Šta sam prošao zadnje 3 godine, više me ne…
Blic pre 9 sati
Uzrok smrti još uvek nije poznat, a poznato je da je imao problem sa zubima Jedna stomatološka ordinacija u kojoj je bio Radulović oglasila se povodom njegove smrti Matija Radulović, poznati estradni frizer, umro je na Badnji dan u 43. godini. Matija… »
Došli smo u posed šokantnih poruka estradnog frizera koji je umro na Badnji dan: "Radio sam analize..."
Telegraf pre 9 sati
Matija Radulović, poznat i kao "Maki king of hair", preminuo je na Badnji dan u 43. godini. Telo je poslato na obdukciju, a rezultati još nisu saopšteni, pa se i dalje, nažalost, nagađa da li je estradni frizer preminuo od sepse, bakterije koju je… »
Bili su nerazdvojini: Pokojni frizer istetovirao usne Maje Marinković na butini, starleta ne zna da je umro
Kurir pre 12 sati
Matija Radulović je iznenada preminuo u 43. godini na Badnje veče, a koliko je njegovo prijateljstvo s Majom Marinković bilo posebno, govori činjenica da je istetovirao njene usne na svojoj butini. Njoj, kako se saznaje, još uvek nije saopštena vest o… »
Vesti dana »
Petrović (SRCE): „Izmene pravosudnih zakona u suprotnosti sa Ustavom i vladavinom prava“
Serbian News Media pre 14 minutajoš 31 povezana
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Opao vodostaj reke Lim, nema više opasnosti od poplava
Blic pre 4 satijoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 4 satijoš 45 povezanih