Povezane vesti
Bivši šef MI6: Putin koristi dvojnike, siguran sam u to
Nova 13.01.2026
Bivši direktor britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Dirlav izjavio je da je uveren kako ruski predsednik Vladimir Putin u pojedinim javnim situacijama koristi dvojnike, kako bi smanjio rizik od atentata. U razgovoru za britanski tabloid The Sun… »
Koliko ustvari ima "Putina"? VIDEO
B92 13.01.2026
Bivši šef britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Dirlav kaže da je siguran da ruski predsednik Vladimir Putin u nekim javnim prilikama koristi dvojnike kako bi smanjio rizik od atentata. U razgovoru za britanski "The Sun", Dirlav je rekao da bi… »
Vladimir Putin koristi dvojnika u javnim nastupima? Oglasio se bivši obaveštajac šokantnom tvrdnjom
Mondo 13.01.2026
Bivši šef britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Dirlav izjavio je da je uveren kako ruski predsednik Vladimir Putin u pojedinim javnim prilikama koristi dvojnike kako bi smanjio rizik od atentata. U razgovoru za list San, Dirlav je rekao da bi upotreba… »
Vesti dana »
"Ku*ko, jesam li ti rekao?!" Skandal tokom proglašenja pobednika na Evroviziji: "Zar ovo da uradi dok je cela zemlja gleda kako slavi pobedu?"
Blic pre 16 minutajoš 63 povezane
Veje usred maja! Sneg zabeleo Srbiju: Fascinantne slike stižu sa ove lokacije, temperatura opala na 0 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, troje mrtvih
BBC News pre 16 minutajoš 19 povezanih
Tužilaštvo prikupilo dokaze, sud produžio pritvor grupi koja se tereti za ubistvo A. N.
Politika pre 11 minutajoš 18 povezanih