Povezane vesti
Bivši šef MI6: Putin koristi dvojnike, siguran sam u to
Nova pre 2 sata
Bivši direktor britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Dirlav izjavio je da je uveren kako ruski predsednik Vladimir Putin u pojedinim javnim situacijama koristi dvojnike, kako bi smanjio rizik od atentata. U razgovoru za britanski tabloid The Sun… »
Koliko ustvari ima "Putina"? VIDEO
B92 pre 6 sati
Bivši šef britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Dirlav kaže da je siguran da ruski predsednik Vladimir Putin u nekim javnim prilikama koristi dvojnike kako bi smanjio rizik od atentata. U razgovoru za britanski "The Sun", Dirlav je rekao da bi… »
Vladimir Putin koristi dvojnika u javnim nastupima? Oglasio se bivši obaveštajac šokantnom tvrdnjom
Mondo pre 8 sati
Bivši šef britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Dirlav izjavio je da je uveren kako ruski predsednik Vladimir Putin u pojedinim javnim prilikama koristi dvojnike kako bi smanjio rizik od atentata. U razgovoru za list San, Dirlav je rekao da bi upotreba… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 2 satajoš 48 povezanih
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 8 minutajoš 29 povezanih
Odbor za pravosuđe predložio Skupštini da usvoji Mrdićev set pravosudnih zakona
N1 Info pre 12 minutajoš 24 povezane
Večeras protest u Čačku zbog koncerta na trgu povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru
Serbian News Media pre 2 satajoš 43 povezane
Srpska trobojka zasijala u Abu Dabiju: UAE čestitali pravoslavnu Novu godinu, oglasio se Vučić
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih