Povezane vesti
NBA suspendovala Gobera
B92 13.01.2026
Košarkaš Minesote Rubi Gober suspendovan je na jedan meč, objavio je izvršni potpredsednik i šef košarkaških operacija NBA lige Džejms Džons, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. NBA liga je saopštila da je Gober suspendovan pošto je osvojio šest… »
Kritikuješ sudije, dobiješ kaznu: Udarac po džepu za najboljeg košarkaša Bostona
Večernje novosti 13.01.2026
Košarkaš Bostona Džejlen Braun novčano je kažnjen sa 35.000 dolara zbog kritikovanja sudija, objavio je izvršni potpredsednik i šef košarkaških operacija NBA lige Džejms Džons, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Foto Profimedia U saopštenju se… »
NBA liga suspendovala "najboljeg" defanzivca lige: Rudi Gober "popio" kaznu
Večernje novosti 13.01.2026
Košarkaš Minesote Rubi Gober suspendovan je na jedan meč, objavio je izvršni potpredsednik i šef košarkaških operacija NBA lige Džejms Džons, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. FOTO: Tanjug/AP NBA liga je saopštila da je Gober suspendovan pošto… »
"Baš me briga, neka me kazne", koštalo Brauna 35.000 dolara
B92 13.01.2026
Košarkaš Bostona Džejlen Braun novčano je kažnjen sa 35.000 dolara zbog kritikovanja sudija. U saopštenju NBA lige se navodi da je Braun posle poraza Bostona od San Antonija (100:95) pred novinarima, kao i na društvenim mrežama kritikovao sudije. Braun… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 2 satajoš 51 povezana
Nakon Arilja, još jedan grad u Srbiji uvodi restrikcije vode: Za nepoštovanje zabrane slede kazne
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 23 povezane
Afrička kuga svinja: U Srbiji uginulo ili eutanazirano više od 36.000 grla
Naslovi.ai pre 8 satijoš 20 povezanih
Takmičio se sa Lukom Boškovićem, svi su ga videli kako osvaja zlato: Na kraju je završio u kolicima
Telegraf pre 1 danjoš 88 povezanih
Vanredno stanje u Kolumbiji, od posledica zemljotresa poginulo više od 110 ljudi
Insajder pre 1 satjoš 75 povezanih