Povezane vesti

NBA suspendovala Gobera

NBA suspendovala Gobera

B92 pre 14 sati
Košarkaš Minesote Rubi Gober suspendovan je na jedan meč, objavio je izvršni potpredsednik i šef košarkaških operacija NBA lige Džejms Džons, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. NBA liga je saopštila da je Gober suspendovan pošto je osvojio šest… »
Kritikuješ sudije, dobiješ kaznu: Udarac po džepu za najboljeg košarkaša Bostona

Kritikuješ sudije, dobiješ kaznu: Udarac po džepu za najboljeg košarkaša Bostona

Večernje novosti pre 19 sati
Košarkaš Bostona Džejlen Braun novčano je kažnjen sa 35.000 dolara zbog kritikovanja sudija, objavio je izvršni potpredsednik i šef košarkaških operacija NBA lige Džejms Džons, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Foto Profimedia U saopštenju se… »
NBA liga suspendovala "najboljeg" defanzivca lige: Rudi Gober "popio" kaznu

NBA liga suspendovala "najboljeg" defanzivca lige: Rudi Gober "popio" kaznu

Večernje novosti pre 20 sati
Košarkaš Minesote Rubi Gober suspendovan je na jedan meč, objavio je izvršni potpredsednik i šef košarkaških operacija NBA lige Džejms Džons, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. FOTO: Tanjug/AP NBA liga je saopštila da je Gober suspendovan pošto… »
"Baš me briga, neka me kazne", koštalo Brauna 35.000 dolara

"Baš me briga, neka me kazne", koštalo Brauna 35.000 dolara

B92 pre 19 sati
Košarkaš Bostona Džejlen Braun novčano je kažnjen sa 35.000 dolara zbog kritikovanja sudija. U saopštenju NBA lige se navodi da je Braun posle poraza Bostona od San Antonija (100:95) pred novinarima, kao i na društvenim mrežama kritikovao sudije. Braun… »

Vesti dana »

Preminuo Mark Brnović, nesuđeni američki ambasador u Srbiji

Preminuo Mark Brnović, nesuđeni američki ambasador u Srbiji

Južne vesti pre 6 minutajoš 11 povezanih
Danas se obeležava Mali Božić - ovo su običaji

Danas se obeležava Mali Božić - ovo su običaji

Radio 021 pre 31 minutajoš 13 povezanih
Oblačno, ali toplije vreme vreme: Temperatura ponegde do 12 stepeni

Oblačno, ali toplije vreme vreme: Temperatura ponegde do 12 stepeni

Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 9 povezanih
Na današnji dan, 14. januar

Na današnji dan, 14. januar