Povezane vesti
Policajci spasili porodicu koja je više od 24 sata bila zavejana u vikendici na Vlasinskom jezeru
Južne vesti pre 14 sati
Tročlanu porodicu koja je više od 24 sata bila zavejana u vikendici i zbog visine snega i mećave ostala bez struje i komunikacije, spasila su dva policajca koja su patrolirala u okolini Vlasinskog jezera. Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policajci… »
(Foto) Zavejani 24 sata, bez signala, među njima i srčani bolesnik! Herojska akcija policajaca Marka i Miloša: U nemogućim…
Blic pre 15 sati
Policijski službenici Marko Petrović i Miloš Mitić pružili su pomoć porodici zavejanoj više od 24 časa u vikendici na Vlasinskom jezeru Pogođeni jaka mećava i veći sneg, porodica je ostala bez struje i komunikacija, a suprug je srčani bolesnik Zavejana… »
Herojska intervencija policajaca na Vlasinskom jezeru: Spasena porodica zavejana više od 24 sata
Rešetka pre 15 sati
Tokom redovne patrolne delatnosti 11. januara, u rejonu Vlasinskog jezera, policijskim službenicima Stanice granične policije Strezimirovci, Marku Petroviću i Milošu Mitiću, za pomoć se obratila žena čija je porodica bila zavejana u vikendici više od 24… »
Pripadnici MUP-a u rejonu Vlasinskog jezera spasili porodicu zarobljenu u zavejanoj vikendici
Euronews pre 15 sati
Tokom redovne patrolne delatnosti u rejonu Vlasinskog jezera 11. januara, policijskim službenicima Stanice granične policije Strezimirovci, Marku Petroviću i Milošu Mitiću, obratila se za pomoć žena koja je sa suprugom i ćerkom bila zavejana u vikendici… »
Herojski podvig policajaca na Vlasini: Marko i Miloš se kroz smetove probili do zavejane porodice
Telegraf pre 15 sati
Prava drama odigrala se 11. januara u rejonu Vlasinskog jezera, kada je samo zahvaljujući hrabrosti i prisebnosti dvojice policajaca izbegnuta tragedija. Policijski službenici Stanice granične policije Strezimirovci, Marko Petrović i Miloš Mitić, postali… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 47 minutajoš 1 povezana