Povezane vesti
Milan Milošević dobio opomenu od produkcije: Stiglo upozorenje u Elitu 9: "Moraš da postaviš autoritet"
Blic 13.01.2026
U razgovoru, Toša sugeriše Milanu da pojača svoj autoritet u emisiji. Najavljena je ekskluzivna ispovest Asmina o svojoj prošlosti, što je privuklo veliku pažnju. Voditelj Milan Milošević dobio je opomenu i upozorenje od strane produkcije, i to preko… »
Milan Milošević dobio opomenu od produkcije! On mu se obratio i upozorio ga: "Moraš da postaviš autoritet"
Telegraf 13.01.2026
Voditelj Milan Milošević dobio je ponovo savet od člana produkcije, tačnije od robota Toše. - Opet ja. Hajde da prošetamo, da ti ispričam neke stvari, a i ti meni. Da li si ispratio ove situacije? - upitao je Milan. - Sve sam ispratio i moram da ti kažem… »
Vesti dana »
"Dragana J. Vučićevića poznajem 25 godina, Šabić izmišlja": Oglasio se član REM-a koji se usprotivio monitoringu Informera, kaže da odbija da bude deo hajke
Nova pre 41 minutajoš 41 povezana
(Video) Ljudi bežeći od plamena iskakali kroz prozore! Stravičan napad ruskih dronova na kijevsku akademiju nauka Ima i pogunulih, među ranjenima i dete Crni dim prekrio sve!
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
Dimitrijević (RIK): Do 25. oktobra biće sve spremno za glasanje, u birački spisak upisano oko 6,44 miliona ljudi
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 25 povezanih