Повезане вести

Залеђени стубови и оштра хладноћа, а сваки корак опасност: Упознајте праве хероје - док ми седимо у топлим собама монтери су…

Залеђени стубови и оштра хладноћа, а сваки корак опасност: Упознајте праве хероје - док ми седимо у топлим собама монтери су…

РИНА пре 25 дана
Залеђени стубови и оштра хладноћа, а сваки корак опасност: Упознајте праве хероје - док ми седимо у топлим собама монтери су на терену, Миливоје и Владан откривају сву тежину овог посла (ФОТО) Ивањица – Током претходних дана… »
Дан и ноћ на висини да би вратили светло у домове „Страх је наше гориво“, кажу електромонтери који издржавају ледени пакао на…

Дан и ноћ на висини да би вратили светло у домове „Страх је наше гориво“, кажу електромонтери који издржавају ледени пакао на…

Дневник пре 25 дана
Током претходних дана када је ледени талас оковао западну Србију, највећи терет пао је на леђа електромонтера који су даноноћно на терену и поправљају кварове које су проузроковале обилне снежне падавине. И док на висини од… »
Залеђени стубови и оштра хладноћа, а сваки корак опасност: Упознајте праве хероје - Миливоја и Владана!

Залеђени стубови и оштра хладноћа, а сваки корак опасност: Упознајте праве хероје - Миливоја и Владана!

Телеграф пре 25 дана
Током претходних дана када је ледени талас оковао западну Србију, највећи терет пао је на леђа електро-монтера који су даноноћно на терену и поправљају кварове које су проузроковале обилне снежне падавине. И док на висини од… »

Вести дана »