Povezane vesti
Zaleđeni stubovi i oštra hladnoća, a svaki korak opasnost: Upoznajte prave heroje - dok mi sedimo u toplim sobama monteri su…
RINA 13.01.2026
Zaleđeni stubovi i oštra hladnoća, a svaki korak opasnost: Upoznajte prave heroje - dok mi sedimo u toplim sobama monteri su na terenu, Milivoje i Vladan otkrivaju svu težinu ovog posla (FOTO) Ivanjica – Tokom prethodnih dana kada je ledeni talas okovao… »
Dan i noć na visini da bi vratili svetlo u domove „Strah je naše gorivo“, kažu elektromonteri koji izdržavaju ledeni pakao na…
Dnevnik 13.01.2026
Tokom prethodnih dana kada je ledeni talas okovao zapadnu Srbiju, najveći teret pao je na leđa elektromontera koji su danonoćno na terenu i popravljaju kvarove koje su prouzrokovale obilne snežne padavine. I dok na visini od nekoliko metara vise na užetu… »
Zaleđeni stubovi i oštra hladnoća, a svaki korak opasnost: Upoznajte prave heroje - Milivoja i Vladana!
Telegraf 13.01.2026
Tokom prethodnih dana kada je ledeni talas okovao zapadnu Srbiju, najveći teret pao je na leđa elektro-montera koji su danonoćno na terenu i popravljaju kvarove koje su prouzrokovale obilne snežne padavine. I dok na visini od nekoliko metara vise na… »
Vesti dana »
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Serbian News Media pre 2 satajoš 36 povezanih
Tragično jutro na putevima, poginula tri mladića – MUP apeluje na oprez za volanom
RTS pre 1 satjoš 24 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Kako ih nije sramota? Fiba već otpisala Srbiju – „SAD ima još samo jednu prepreku…!“
Hot sport pre 20 minutajoš 27 povezanih
Ibrahimović: "Da sam morao da igram protiv Paragvaja, poslao bih nekoga u bolnicu"
Nova pre 15 minutajoš 34 povezane