Povezane vesti

Novi detalji: Evo šta je Sloba slomio na nozi

Novi detalji: Evo šta je Sloba slomio na nozi

Svet & Skandal pre 1 sat
Sloba Radanović polomio je stopalo i takav otišao na nastup u Berane. Kako je rekao, ni sam ne zna kako je polomio stopalo, a na Instagramu je pokazao konkretno šta je polomio. Ivan Vučićević – Ne sećam se ni kad ni kako sam ga slomio. Kapiram da sam ga… »
Sloba Radanović slomio nogu: Ipak odlučio da nastupa za Srpsku Novu godinu!

Sloba Radanović slomio nogu: Ipak odlučio da nastupa za Srpsku Novu godinu!

Svet & Skandal pre 3 sata
Sloba Radanović povredio je nogu, ali to ga nije zaustavilo da krene na svoj nastup u Beranima gde večeras peva za Srpsku Novu godinu. Pevač je postavio stori na svom Instagramu gde se vidi da je krenuo na nastup, a na nozi je imao gips. Ivan Vučićević –… »
"Ja kao poslednja bednica, ništa zbog mene da slomiš": Oglasila se Jelena Radanović nakon Slobine povrede, njenu objavu svi…

"Ja kao poslednja bednica, ništa zbog mene da slomiš": Oglasila se Jelena Radanović nakon Slobine povrede, njenu objavu svi…

Blic pre 3 sata
Na Instagramu je podelio fotografiju sa ortopedskom čizmom na povređenoj nozi. Njegova supruga Jelena Radanović komentarisala je situaciju s dozom humora. Pevač Sloba Radanović polomio je stopalo, a na Instagramu je postavio fotografiju noge na kojoj se… »
"Ja kao poslednja bednica, ništa zbog mene da slomiš": Jelena se bizarno našalila sa Slobom posle nezgode

"Ja kao poslednja bednica, ništa zbog mene da slomiš": Jelena se bizarno našalila sa Slobom posle nezgode

Telegraf pre 4 sati
Pevač Sloba Radanović doživeo je nezgodu pre tri nedelje, a da je tek sada shvatio da mu je slomljeno stopalo. Sloba se požalio na Instagramu, a nakon njegove objave se oglasila i Jelena, šaljivim, ali i pomalo bizarnim komentarom. Naime, Jelena… »
Sloba Radanović polomio stopalo: Pevač nosi ortopedsku čizmu: "Tri nedelje sam pod jakim bolovima"

Sloba Radanović polomio stopalo: Pevač nosi ortopedsku čizmu: "Tri nedelje sam pod jakim bolovima"

Blic pre 6 sati
Pevač Sloba Radanović otkrio je da ima prelom stopala nakon tri nedelje trpljenja bolova. Izjavio je da ne može da se seti trenutka kada je do povrede došlo. Pevač Sloba Radanović saznao je tokom boravka u Beranama da je polomio stopalo, što je i njega… »
Slobu radanovića ništa Ne može zaustaviti da Ne peva za srpku novu godinu: Pevač slomio stopalo, u Berane stigao sa ortozom…

Slobu radanovića ništa Ne može zaustaviti da Ne peva za srpku novu godinu: Pevač slomio stopalo, u Berane stigao sa ortozom…

Kurir pre 6 sati
Pevač Sloba Radanović saznao je tokom boravka u Beranama, gde treba da peva za Srpsku novu godinu, da je polomio stopalo. On je priznao da je osećao jake bolove, ali ne može da se seti kako je do povrede došlo. Sloba Radanović na Instagramu je postavio… »
Sloba Radanović doživeo ozbiljnu nezgodu! Ukazana mu pomoć u bolnici: "Ne sećam se ni kad, ni kako..."

Sloba Radanović doživeo ozbiljnu nezgodu! Ukazana mu pomoć u bolnici: "Ne sećam se ni kad, ni kako..."

Telegraf pre 6 sati
Uselili se u renoviranu vilu. Pevač Sloba Radanović oglasio se iz Berana, gde večeras peva doček Srpske nove godine, te je otkrio da je slomio nogu, i to pre tri nedelje, a da nije ni znao! Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju čizme i priznao… »

Vesti dana »