Povezane vesti
Bez struje u sredu u tri ulice
Jug press pre 18 sati
LESKOVAC Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u sredu, 14.01.2026. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez… »
Bez struje sutra četiri ulice u Leskovcu
Jugmedia pre 23 sata
Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u sredu, 14.01.2026. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne… »
U sredu bez struje tri ulice u Leskovcu
Stav.life pre 23 sata
Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže pa zbog toga će u sredu, 14.01.2026. godine bez električne energije biti korisnici u ulicama Bunatovačka, 7. juli, Učitelja Josifa od br. 7 do… »
Ove ulice u Leskovcu sutra ostaju bez struje
Rešetka pre 24 sata
Ogranak Elektrodistribucije Leskovac saopštio je da će u sredu, 14. januara, izvoditi radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže, sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom. Zbog radova, u periodu od 09:00 do… »
Elektrodistribucija Niš – 13.01.2026
Gradski portal 018 pre 1 dan
Ogranak Elektrodistribucija Niš radi na redovnom održavanju distributivne elektroenergetske mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika i prevencije kvarova. Dana 13.01.2026. godine bez električne energije biće… »
Vesti dana »
„Obavestili su me 19. decembra da dolaze 23. januara“: Brnabić potvrdila da je, ipak, bila informisana o dolasku misije Evropskog parlamenta
Nova pre 33 minutajoš 63 povezane
Vučić: Ne mogu da govorim ko će kupiti ruski udeo u NIS-u dok to ne bude poslato OFAC-u
Beta pre 43 minutajoš 40 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 28 minutajoš 1 povezana
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih