Povezane vesti
Tramp upozorava na potpuni haos ako Vrhovni sud SAD poništi njegove globalne carine
RTV pre 12 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je izjavio danas da će nastati potpuna katastrofa ako Vrhovni sud SAD poništi njegove globalne trgovinske carine. U dugoj objavi na društvenim mrežama, američki predsednik je napisao da će… »
Biće katastrofa: Tramp upozorava na potpuni haos ako Vrhovni sud poništi njegove globalne carine
Blic pre 11 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je izjavio da će nastati potpuna katastrofa ako Vrhovni sud SAD poništi njegove globalne trgovinske carine. U dugoj objavi na društvenim mrežama, američki predsednik je napisao da će biti katastrofalno… »
Tramp upozorava na potpuni haos ako Vrhovni sud SAD poništi njegove globalne carine
Euronews pre 11 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je izjavio danas da će nastati potpuna katastrofa ako Vrhovni sud SAD poništi njegove globalne trgovinske carine. U dugoj objavi na društvenim mrežama, američki predsednik je napisao da će biti… »
Politika pre 11 sati
Najavio je da će svaka zemlja koja posluje sa Iranom da plaća carinu od 25 odsto na trgovinu sa SAD. VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je izjavio danas da će nastati potpuna katastrofa ako Vrhovni sud SAD poništi njegove… »
Tramp upozorava, nastupiće haos: Evo šta će se desiti ako Vrhovni sud SAD poništi njegove globalne carine
Večernje novosti pre 11 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je izjavio danas da će nastati potpuna katastrofa ako Vrhovni sud SAD poništi njegove globalne trgovinske carine. Foto: AP Photo/Alex Brandon U dugoj objavi na društvenim mrežama, američki predsednik… »
Tramp upozorio na "potpuni haos": Ako Vrhovni sud odbije carine - gotovi smo
B92 pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi nastao "potpuni haos" ako bi Vrhovni sud SAD poništio njegove globalne trgovinske carine, a odluka o tome očekuje se već sutra. U opširnoj objavi na društvenim mrežama, Tramp je poručio "GOTOVI SMO" ako… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 2 satajoš 2 povezane