Povezane vesti

"Operacija je hitna i neizbežna" Aleksandar Požgaj jednom pobedio tumor, sada ga čeka nova i teška borba

"Operacija je hitna i neizbežna" Aleksandar Požgaj jednom pobedio tumor, sada ga čeka nova i teška borba

Telegraf pre 15 sati
Biivši političar i učesnik "Parova" i "Zadruge", Aleksandar Požgaj, otkrio je da se susreo sa najtežom dijagnozom, koju je već jednom uspeo da pobedi. Kako kaže, u narednom periodu ga čekaju novi zdravstveni izazovi, za koje je spreman. - Pobedio sam… »
Ponovo pred operacionom salom: Aleksandar Požgaj otvoreno progovorio o novoj borbi nakon tumora

Ponovo pred operacionom salom: Aleksandar Požgaj otvoreno progovorio o novoj borbi nakon tumora

Kurir pre 15 sati
Aleksandar Požgaj, bivši rijaliti učesnik i političar, otkrio je da se ponovo suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, nakon što je pre osam godina pobedio karcinom. Sada ga očekuje nova operacija, za koju kaže da je spreman. Aleksandar Požgaj… »
"Pobedio sam tumor 2018, sad moram opet na operaciju" Aleksandar Požgaj o hitnoj intervenciji koja mu predstoji, izneo detalje

"Pobedio sam tumor 2018, sad moram opet na operaciju" Aleksandar Požgaj o hitnoj intervenciji koja mu predstoji, izneo detalje

Blic pre 16 sati
Aleksandar Požgaj se suočava s teškim zdravstvenim izazovima nakon ranijeg uspešnog izlečenja od karcinoma. Zakazana mu je nova intervencija, a on naglašava da će kroz sve da prođe sa pozitivnim stavom Aleksandar Požgaj, bivši rijaliti učesnik i… »

Vesti dana »

Sunčano i toplije

Sunčano i toplije

Zoom UE pre 1 satjoš 9 povezanih
Skupština Srbije danas o nadležnosti sudova i tužilaštava

Skupština Srbije danas o nadležnosti sudova i tužilaštava

Radio sto plus pre 16 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan, 14. januar

Na današnji dan, 14. januar

Šabačke novosti pre 41 minutajoš 3 povezane