Povezane vesti
(Foto) Sat vremena za ptice: Pridružite se akciji „Ptice moje hranilice“ od 16. do 18. januara
Dnevnik 13.01.2026
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da se tokom hladnih zimskih dana uključe u prihranjivanje divljih ptica, ali i u akciju građanske nauke „Ptice moje hranilice“, koja će biti održana od 16. do 18. januara. Tokom samo… »
Društvo za zaštitu ptica Srbije pozvalo građane da se priključe akciji brojanja ptica na hranilicama
Serbian News Media 13.01.2026
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pozvalo je danas građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima i da se pridruže akciji građanske nauke „Ptice moje hranilice“. Akcija traje od 16. do 18. januara, a građani će tokom sat vremena brojati… »
(Foto) "Ptice moje hranilice": Društvo za zaštitu ptica poziva na akciju zimske prihrane divljih vrsta
Newsmax Balkans 13.01.2026
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima kada je pticama otežano da pronađu hranu ispod snežnog pokrivača, kao i da se pridruže akciji građanske nauke "Ptice moje hranilice" od 16… »
Vesti dana »
Mladi Kula: Sinoć napadnuti aktivisti u Kuli, saterani u atar, napadači se predstavili kao aktivisti SNS-a
Mašina pre 1 satjoš 20 povezanih
Kontradiktorne izjave iz Bele kuće: Nakon što je Iran odbacio mirovni plan, Tramp tvrdi da je „dogovor o okončanju rata blizu“
Danas pre 1 satjoš 75 povezanih
U ponoć počinje predizborna tišina uoči lokalnih izbora u 10 mesta u nedelju
Vreme pre 3 satajoš 22 povezane
Crvena zvezda premašila famoznu brojku i sada ne sme da stane: Zašto pobeda protiv Baskonije duplo vredi?
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih