Povezane vesti
(Foto) Sat vremena za ptice: Pridružite se akciji „Ptice moje hranilice“ od 16. do 18. januara
Dnevnik pre 9 sati
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da se tokom hladnih zimskih dana uključe u prihranjivanje divljih ptica, ali i u akciju građanske nauke „Ptice moje hranilice“, koja će biti održana od 16. do 18. januara. Tokom samo… »
Društvo za zaštitu ptica Srbije pozvalo građane da se priključe akciji brojanja ptica na hranilicama
Serbian News Media pre 13 sati
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pozvalo je danas građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima i da se pridruže akciji građanske nauke „Ptice moje hranilice“. Akcija traje od 16. do 18. januara, a građani će tokom sat vremena brojati… »
(Foto) "Ptice moje hranilice": Društvo za zaštitu ptica poziva na akciju zimske prihrane divljih vrsta
Newsmax Balkans pre 13 sati
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima kada je pticama otežano da pronađu hranu ispod snežnog pokrivača, kao i da se pridruže akciji građanske nauke "Ptice moje hranilice" od 16… »
Vesti dana »
Preminuo Mark Brnović, kojeg je Tramp nominovao za ambasadora u Srbiji
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana