Povezane vesti
(Foto) Sat vremena za ptice: Pridružite se akciji „Ptice moje hranilice“ od 16. do 18. januara
Dnevnik pre 26 dana
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da se tokom hladnih zimskih dana uključe u prihranjivanje divljih ptica, ali i u akciju građanske nauke „Ptice moje hranilice“, koja će biti održana od 16. do 18. januara. Tokom samo… »
(Foto) "Ptice moje hranilice": Društvo za zaštitu ptica poziva na akciju zimske prihrane divljih vrsta
Newsmax Balkans pre 26 dana
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima kada je pticama otežano da pronađu hranu ispod snežnog pokrivača, kao i da se pridruže akciji građanske nauke "Ptice moje hranilice" od 16… »
Društvo za zaštitu ptica Srbije pozvalo građane da se priključe akciji brojanja ptica na hranilicama
Serbian News Media pre 26 dana
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pozvalo je danas građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima i da se pridruže akciji građanske nauke „Ptice moje hranilice“. Akcija traje od 16. do 18. januara, a građani će tokom sat vremena brojati… »
Vesti dana »
Prijava za upis bespravnih objekata do 24. oktobra uz opravdanje za kašnjenje
Insajder pre 53 minutajoš 36 povezanih
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada više od Blanuše
Kurir pre 53 minutajoš 19 povezanih
Tužilaštvo zatražilo 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
Beta pre 8 minutajoš 15 povezanih