Povezane vesti

(Foto) Sat vremena za ptice: Pridružite se akciji „Ptice moje hranilice“ od 16. do 18. januara

(Foto) Sat vremena za ptice: Pridružite se akciji „Ptice moje hranilice“ od 16. do 18. januara

Dnevnik pre 9 sati
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da se tokom hladnih zimskih dana uključe u prihranjivanje divljih ptica, ali i u akciju građanske nauke „Ptice moje hranilice“, koja će biti održana od 16. do 18. januara. Tokom samo… »
Društvo za zaštitu ptica Srbije pozvalo građane da se priključe akciji brojanja ptica na hranilicama

Društvo za zaštitu ptica Srbije pozvalo građane da se priključe akciji brojanja ptica na hranilicama

Serbian News Media pre 13 sati
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pozvalo je danas građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima i da se pridruže akciji građanske nauke „Ptice moje hranilice“. Akcija traje od 16. do 18. januara, a građani će tokom sat vremena brojati… »
(Foto) "Ptice moje hranilice": Društvo za zaštitu ptica poziva na akciju zimske prihrane divljih vrsta

(Foto) "Ptice moje hranilice": Društvo za zaštitu ptica poziva na akciju zimske prihrane divljih vrsta

Newsmax Balkans pre 13 sati
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima kada je pticama otežano da pronađu hranu ispod snežnog pokrivača, kao i da se pridruže akciji građanske nauke "Ptice moje hranilice" od 16… »

Vesti dana »