Povezane vesti
(Foto) Sat vremena za ptice: Pridružite se akciji „Ptice moje hranilice“ od 16. do 18. januara
Dnevnik 13.01.2026
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da se tokom hladnih zimskih dana uključe u prihranjivanje divljih ptica, ali i u akciju građanske nauke „Ptice moje hranilice“, koja će biti održana od 16. do 18. januara. Tokom samo… »
Društvo za zaštitu ptica Srbije pozvalo građane da se priključe akciji brojanja ptica na hranilicama
Serbian News Media 13.01.2026
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pozvalo je danas građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima i da se pridruže akciji građanske nauke „Ptice moje hranilice“. Akcija traje od 16. do 18. januara, a građani će tokom sat vremena brojati… »
(Foto) "Ptice moje hranilice": Društvo za zaštitu ptica poziva na akciju zimske prihrane divljih vrsta
Newsmax Balkans 13.01.2026
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) poziva građane da prihranjuju divlje ptice u hladnim danima kada je pticama otežano da pronađu hranu ispod snežnog pokrivača, kao i da se pridruže akciji građanske nauke "Ptice moje hranilice" od 16… »
Vesti dana »
"Naložena identifikacija lica koja su širila lažne vesti" Oglasilo se VJT o dešavanjima na Music week-u: Sumnja se da su počinili krivično delo - izazivanje panike
Blic pre 25 minutajoš 36 povezanih
Predsednik Irana: Katar će osloboditi šest milijardi dolara zamrznute iranske imovine
Danas pre 5 minutajoš 28 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Brazilci strepe od Japanaca, evo šta nas čeka na Svetskom prvenstvu
Nova pre 10 minutajoš 38 povezanih
Danas je pik toplotnog talasa: U sredu manje, od četvrtka osetnije osveženje
Rešetka pre 40 minutajoš 17 povezanih