Povezane vesti

"Proletela sam kroz šoferku, imala sam hematome svuda po glavi" Zadrugarka otvorila dušu i govorila o saobraćajnoj nesreći -…

"Proletela sam kroz šoferku, imala sam hematome svuda po glavi" Zadrugarka otvorila dušu i govorila o saobraćajnoj nesreći -…

Kurir pre 17 sati
Aktuelna zadrugarka Dragana Stojančević otvorila je dušu Mileni Kačavendi i ispričala jezivu saobraćajnu nezgodu koju je preživela pre nekoliko meseci. - Imala sam težak udes, povredila sam glavu, imala sam hematom, imam posledice, boli me glava na… »
" Majka me nije prepoznala u bolnici, imala sam hematome svuda po glavi" Zadrugarka jedva izvukla živu glavu, prošla kroz…

" Majka me nije prepoznala u bolnici, imala sam hematome svuda po glavi" Zadrugarka jedva izvukla živu glavu, prošla kroz…

Blic pre 18 sati
Pretrpela je povrede glave i ima posledice poput glavobolja i mučnine. Tokom nezgode, izašla je kroz šoferšajbnu zbog prevrtanja automobila. Aktuelna zadrugarka Dragana Stojančević otvorila je dušu Mileni Kačavendi o jezivoj saobraćajnoj nezgodi koju je… »

Vesti dana »