Povezane vesti
"Proletela sam kroz šoferku, imala sam hematome svuda po glavi" Zadrugarka otvorila dušu i govorila o saobraćajnoj nesreći -…
Kurir 13.01.2026
Aktuelna zadrugarka Dragana Stojančević otvorila je dušu Mileni Kačavendi i ispričala jezivu saobraćajnu nezgodu koju je preživela pre nekoliko meseci. - Imala sam težak udes, povredila sam glavu, imala sam hematom, imam posledice, boli me glava na… »
" Majka me nije prepoznala u bolnici, imala sam hematome svuda po glavi" Zadrugarka jedva izvukla živu glavu, prošla kroz…
Blic 13.01.2026
Pretrpela je povrede glave i ima posledice poput glavobolja i mučnine. Tokom nezgode, izašla je kroz šoferšajbnu zbog prevrtanja automobila. Aktuelna zadrugarka Dragana Stojančević otvorila je dušu Mileni Kačavendi o jezivoj saobraćajnoj nezgodi koju je… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi o izjavi Bratine: Direktna pretnja upućena svima na ulici, ne mogu nas zastrašiti
N1 Info pre 48 minutajoš 29 povezanih
Sava na 433 centimetra, naredna tri dana porast vodostaja
Šabačke novosti pre 38 minutajoš 31 povezana
Amerikancima ponestaje raketa za "nevidljive" bombardere: "U sledećoj fazi rata će sve potrošiti"
B92 pre 54 minutajoš 69 povezanih
Vojvodina slavila pred plej-of: Preokretom na Spensu se revanširala Požarevljanima
Dnevnik pre 54 minutajoš 31 povezana