Povezane vesti
Jezivo: Poginuo bivši olimpijac, zatrpala ga lavina
Nova pre 21 sat
Ueli Kestenholc, švajcarski snouborder, preminuo je nakon što ga je zatrpala lavina, saopštila je Švajcarska skijaška federacija. U trenutku smrti osvajač bronzane medalje na prvoj olimpijskoj trci u pomenutom sportu imao je samo 50 godina. Kestenholc je… »
Jezive vesti iz Švajcarske: Olimpijac poginuo nakon što ga je zatrpala lavina!
Kurir pre 22 sata
Proslavljeni švajcarski snouborder Ueli Kestenholc preminuo je u 50. godini života, pošto ga je zatrpala lavina tokom boravka u planinama, saopštio je Švajcarski skijaški savez. Kestenholc je zauvek upisan u istoriju zimskih sportova kao osvajač bronzane… »
Jezivo! Olimpijac poginuo nakon što ga je zatrpala lavina
Telegraf pre 22 sata
Svetski sport zavijen je u crno nakon tragične vesti iz Švajcarske. Proslavljeni švajcarski snouborder Ueli Kestenholc preminuo je u 50. godini života, pošto ga je zatrpala lavina tokom boravka u planinama, saopštio je Švajcarski skijaški savez. Reč je o… »
Vesti dana »
Vanredna sednica Skupštine Srbije, više zakonskih predloga o sudovima i tužilaštvima
RTS pre 3 minutajoš 63 povezane
Vučić: Očekujem Trampa Juniora uskoro u Beogradu, znam ko je bliži kupovini ruskog dela NIS-a
Nedeljnik pre 38 minutajoš 40 povezanih
"Važne su posete koje se najave" Brnabić: Poseta poslanika Evropskog parlamenta nije preterano bitna
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 53 minutajoš 1 povezana
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih