Povezane vesti
Suđenje u Belgiji obustavljeno zbog stenica u sudnici
Serbian News Media 13.01.2026
Suđenje albanskom kriminalcu i trgovcu drogom Francu Gergeliju u Briselu obustavljeno je danas na 24 sata jer su primećene stenice u sudnici. Jedan od porotnika je tokom suđenja video stenicu kako mu puzi po ruci, pa je posle pauze za ručak, predsednik… »
Stenice zaustavile suđenje albanskom narko-kriminalcu u Belgiji
NIN 13.01.2026
Suđenje albanskom kriminalcu i trgovcu drogom Francu Gergeliju u Briselu obustavljeno je danas na 24 sata jer su primećene stenice u sudnici. Jedan od porotnika je tokom suđenja video stenicu kako mu puzi po ruci, pa je posle pauze za ručak, predsednik… »
Suđenje u Belgiji obustavljeno zbog stenica u sudnici
N1 Info 13.01.2026
Suđenje albanskom kriminalcu i trgovcu drogom Francu Gergeliju u Briselu obustavljeno je na 24 sata jer su primećene stenice u sudnici. Jedan od porotnika je tokom suđenja video stenicu kako mu puzi po ruci, pa je posle pauze za ručak, predsednik veća… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane
Vučić: Predsednički i parlamentarni izbori razdvojeni, najverovatnije prvo parlamentarni
Jugmedia pre 3 minutajoš 48 povezanih
Telo muškarca sa povredama pronađeno u automobilu kod Titela
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 25 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih