Povezane vesti
DW: Uspeh u Venecueli opio Trampa - šta planira u Iranu?
N1 Info 13.01.2026
Time što je obećao da će pomoći demonstrantima u Iranu, američki predsednik Tramp sam je sebe stavio pod pritisak, piše DW. Upozoravaju ga čak i članovi njegove sopstvene stranke. Da li će ih poslušati? Kako piše Dojče vele (DW), usred noći, 2. januara u… »
Uspeh u Venecueli opio je Trampa – šta sad planira u Iranu?
NIN 13.01.2026
Time što je obećao da će pomoći demonstrantima u Iranu, američki predsednik Tramp sam je sebe stavio pod pritisak. Upozoravaju ga čak i članovi njegove sopstvene stranke. Da li će ih poslušati? Usred noći, 2. januara u 2:58 ujutru po vašingtonskom… »
Uspeh u Venecueli opio je Trampa – šta sad planira u Iranu?
Dojče vele 13.01.2026
Time što je obećao da će pomoći demonstrantima u Iranu, američki predsednik Tramp sam je sebe stavio pod pritisak. Upozoravaju ga čak i članovi njegove sopstvene stranke. Da li će ih poslušati? Usred noći, 2. januara u 2:58 ujutru po vašingtonskom… »
Vesti dana »
Nova eskalacija sukoba na Bliskom istoku: Iran udario na američke baze u četiri zemlje, SAD izvršile vazdušne napade na iranske radarske sisteme i pomorske objekte
Insajder pre 5 minutajoš 26 povezanih
Topao dan pred nama, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 55 minutajoš 17 povezanih
Požar na Stolovima još nije ugašen: Vatrogasci otkrili kada očekuju kraj akcije
Euronews pre 40 minutajoš 12 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Masovni napad na Odesu: Povređeno osam ljudi, među njima i dete
Euronews pre 30 minutajoš 8 povezanih
Početak školske godine doneo gužve u saobraćaju, AMSS apeluje na vozače
Vreme pre 1 satjoš 8 povezanih