Povezane vesti
DW: Uspeh u Venecueli opio Trampa - šta planira u Iranu?
N1 Info 13.01.2026
Time što je obećao da će pomoći demonstrantima u Iranu, američki predsednik Tramp sam je sebe stavio pod pritisak, piše DW. Upozoravaju ga čak i članovi njegove sopstvene stranke. Da li će ih poslušati? Kako piše Dojče vele (DW), usred noći, 2. januara u… »
Uspeh u Venecueli opio je Trampa – šta sad planira u Iranu?
NIN 13.01.2026
Time što je obećao da će pomoći demonstrantima u Iranu, američki predsednik Tramp sam je sebe stavio pod pritisak. Upozoravaju ga čak i članovi njegove sopstvene stranke. Da li će ih poslušati? Usred noći, 2. januara u 2:58 ujutru po vašingtonskom… »
Uspeh u Venecueli opio je Trampa – šta sad planira u Iranu?
Dojče vele 13.01.2026
Time što je obećao da će pomoći demonstrantima u Iranu, američki predsednik Tramp sam je sebe stavio pod pritisak. Upozoravaju ga čak i članovi njegove sopstvene stranke. Da li će ih poslušati? Usred noći, 2. januara u 2:58 ujutru po vašingtonskom… »
Vesti dana »
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 16 minutajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana