Povezane vesti
Međunarodne rezerve Rusije dostigle istorijski rekord
Sputnik 13.01.2026
Međunarodne rezerve Rusije dostigle su novi rekord od 763,9 milijardi dolara, saopštila je Centralna banka Rusije. Prema podacima od 19. decembra, rezerve su iznosile 752,6 milijardi dolara. Međunarodne rezerve Rusije predstavljaju visokolikvidnu stranu… »
Rusija oborila istorijski rekord: Devizne rezerve dostigle gotovo 764 milijarde dolara
Politika 13.01.2026
Međunarodne rezerve Rusije eksplodirale krajem godine. Ruske međunarodne rezerve nastavile su snažan rast i u poslednjoj sedmici 2025. godine, dostigavši novi istorijski maksimum od 763,9 milijardi dolara, saopštila je Centralna banka Rusije. Prema… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 7 minutajoš 37 povezanih