Povezane vesti
"Kažnjavali su me svakog jutra, nisam smela da se smejem" Sanja Marinković o teškom iskustvu
Kurir pre 18 sati
Sanja Marinković nedavno je govorila o svojim počecima i radu na RTS-u, a trenuci na tom radnom mestu su joj zauvek ostali u sećanju. Ona je nekoliko puta govorila o radu na toj televiziji, a sada se prisetila kako je njen osmeh bio problem, zbog čega su… »
"Svakog jutra su me zbog toga kažnjavali" Sanja Marinković o radu na RTS-u: "Vodila sam Jutarnji program i to mi je bilo…
Blic pre 19 sati
Rekla je da je bilo i dosta lepih trenutaka tokom rada u Jutarnjem programu Nedavno je govorila o razvodu i odnosu sa bivšim mužem Voditeljka Sanja Marinković godinama je zaposlena na Pinku gde ima autorsku emisiju "Magazin in", a malo ko se seća da je… »
"Svako jutro su me kažnjavali" Sanja Marinković bez zadrške o radu na RTS-u: "Sve više su mi zamerali..."
Telegraf pre 20 sati
Voditeljka Sanja Marinković ima izuzetno uspešnu i dugogodišnju televizijsku karijeru, ali, kako sama ističe, njen profesionalni put nisu obeležili samo lepi trenuci. Naprotiv, bilo je i mnogo neprijatnih situacija, a u posebnom sećanju su joj dani… »
Vesti dana »
Opozicija kritikuje zakonske predloge poslanika Mrdića, koalicioni partneri SNS ih podržavaju
Nedeljnik pre 28 minutajoš 63 povezane
Vučić: Ne mogu da govorim ko će kupiti ruski udeo u NIS-u dok to ne bude poslato OFAC-u
Beta pre 43 minutajoš 40 povezanih
Brnabić: Predstavnici Evropskog parlamenta nenajavljenom posetom pokazali nepoštovanje prema Srbiji
Telegraf pre 28 minutajoš 15 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 28 minutajoš 1 povezana
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih