Povezane vesti

Nestala fitnes instruktorka čeka dete sa članom "Kobri"? Slagao da se nije video sa njom, poruke ga odale

Nestala fitnes instruktorka čeka dete sa članom "Kobri"? Slagao da se nije video sa njom, poruke ga odale

Telegraf pre 1 dan
Majka je 10. januara prijavila nestanak ćerke Johane G. nakon što nije mogla da stupi u kontakt sa njom i nije mogla da je pronađe. Otada, nema ni traga ženi iz Tilmiha u Austriji, a sada su u javnost isplivali novi detalji. Nestala Johana je trudna i… »
Poznato gde je iskopano telo trudne fitnes instruktorke koju je ubio član "Kobri": Prepoznali je po tetovaži

Poznato gde je iskopano telo trudne fitnes instruktorke koju je ubio član "Kobri": Prepoznali je po tetovaži

Telegraf pre 2 sata
Tragična potraga za 34-godišnjom fitness instruktorkom, poznatom po nadimku Hani“, završila se u utorak uveče kada je njeno telo pronađeno u šumovitom području u južnoj Štajerskoj, saopštila je policija. Žena je nestala u petak, 9. januara, nakon susreta… »
Pripadnik "kobri" osumnjičen za smrt trudne instruktorke Zločin šokirao Austriju, muškarac dao bizarnu odbranu: "Sahranio sam…

Pripadnik "kobri" osumnjičen za smrt trudne instruktorke Zločin šokirao Austriju, muškarac dao bizarnu odbranu: "Sahranio sam…

Kurir pre 5 sati
Slučaj nestanka mlade žene iz Štajerske danas je imao tragičan kraj. Potvrđeno je da je 34-godišnja Johana G. (34) mrtva, a pripadnik austrijske specijalne policijske jedinice Kobra uhapšen je zbog sumnje da je povezan sa njenom smrću. Osumnjičeni, koji… »
Devojka nestala: Policajac: Bila je to nesreća, ja sam zakopao telo

Devojka nestala: Policajac: Bila je to nesreća, ja sam zakopao telo

Večernje novosti pre 5 sati
SLUČAJ nestanka mlade žene iz Štajerske danas je tragično završen. Foto: Printskrin Potvrđeno je da je Johana G. (34) mrtva, a pripadnik austrijske specijalne policijske jedinice "Kobra" uhapšen je zbog sumnje da je povezan sa njenom smrću. Osumnjičeni… »
Član "Kobri" priznao ubistvo trudne fitnes instruktorke: Igrali su "igre gušenja", a onda...

Član "Kobri" priznao ubistvo trudne fitnes instruktorke: Igrali su "igre gušenja", a onda...

Telegraf pre 6 sati
Policajac, član elitne austrijske jedinice "Kobra" priznao je ubistvo 34-godišnje Johane G., fitness instruktorke koja je nestala pre nekoliko dana. Njegovo priznanje dolazi nakon višesatnog ispitivanja u privatnoj prostoriji Odeljenja za kriminalističke… »

Vesti dana »