Povezane vesti
Snežana Đurišić odbrusila Hrvatima! Nastao haos nakon što je u Zagrebu otpevala "Vidovdan": "Sram vas bilo, trebalo bih ja vas…
Kurir 13.01.2026
Muzički repertoar pevačice Snežane Đurišić na tradicionalnoj novogodišnjoj Srpskoj večeri u Zagrebu, očigledno nije završen iste večeri, s obzirom da se i danas priča o pomenutom nastupu. „Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo. Ko da mi otme iz moje… »
"Sram vas bilo": Podneta krivična prijava zbog pevanja "Vidovdana" u Zagrebu, Snežana Đurišić žestoko odbrusila
Mondo 13.01.2026
Muzički repertoar pevačice Snežane Đurišić na tradicionalnoj novogodišnjoj Srpskoj večeri u Zagrebu, očigledno nije završen iste večeri, s obzirom da se i danas priča o pomenutom nastupu. "Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo. Ko da mi otme iz moje… »
Skandal: Podneta krivična prijava zbog nastupa Snežane Đurišić u Zagrebu na kom je pevala "Vidovdan"
Telegraf 13.01.2026
Muzički repertoar srpske estradne pevačice Snežane Đurišić na tradicionalnoj novogodišnjoj Srpskoj večeri u Zagrebu izazvao je burne reakcije i završio na naslovnicama tamošnjih medija. Tokom događaja Snežana je ponosno pevala i pesmu "Vidovdan", a koju… »
Snežanu pozvali iz Hrvatske, ona zapenila kad je čula za krivičnu prijavu zbog srpskih pesama: "Sram vas bilo"
Telegraf 13.01.2026
Pevačica Snežana Đurišić oglasila se povodom skandalozne informacije iz Hrvatske - da je, između ostalog, njen nastup na tradicionalnoj Srpskoj večeri u Zagrebu " izazvao" krivičnu prijavu protiv Srpskog narodnog veća. Krivičnu prijavu je protiv Srpskog… »
Vesti dana »
Dačić: Odluku o traženju pomoći u gašenju požara ne donosimo ni Vučić, ni ja, već Sektor za vanredne situacije
Radio 021 pre 5 minutajoš 42 povezane
Tramp: Kanada neće moći da naplaćuje ogromne carine na poljoprivredne proizvode iz SAD
NIN pre 46 minutajoš 25 povezanih
Francuzi žele osvetu za Beograd! Vembanjama dobio ozbiljno pojačanje pred novi okršaj sa Jokićem i "orlovima"
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Stigao je GOAT: Evo kako je US Open najavio dolazak Novaka Đokovića u Njujork
Mondo pre 15 minutajoš 19 povezanih