Povezane vesti
"Sram vas bilo": Podneta krivična prijava zbog pevanja "Vidovdana" u Zagrebu, Snežana Đurišić žestoko odbrusila
Mondo pre 9 sati
Muzički repertoar pevačice Snežane Đurišić na tradicionalnoj novogodišnjoj Srpskoj večeri u Zagrebu, očigledno nije završen iste večeri, s obzirom da se i danas priča o pomenutom nastupu. "Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo. Ko da mi otme iz moje… »
Snežana Đurišić odbrusila Hrvatima! Nastao haos nakon što je u Zagrebu otpevala "Vidovdan": "Sram vas bilo, trebalo bih ja vas…
Kurir pre 10 sati
Muzički repertoar pevačice Snežane Đurišić na tradicionalnoj novogodišnjoj Srpskoj večeri u Zagrebu, očigledno nije završen iste večeri, s obzirom da se i danas priča o pomenutom nastupu. „Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo. Ko da mi otme iz moje… »
Skandal: Podneta krivična prijava zbog nastupa Snežane Đurišić u Zagrebu na kom je pevala "Vidovdan"
Telegraf pre 9 sati
Muzički repertoar srpske estradne pevačice Snežane Đurišić na tradicionalnoj novogodišnjoj Srpskoj večeri u Zagrebu izazvao je burne reakcije i završio na naslovnicama tamošnjih medija. Tokom događaja Snežana je ponosno pevala i pesmu "Vidovdan", a koju… »
Snežanu pozvali iz Hrvatske, ona zapenila kad je čula za krivičnu prijavu zbog srpskih pesama: "Sram vas bilo"
Telegraf pre 9 sati
Pevačica Snežana Đurišić oglasila se povodom skandalozne informacije iz Hrvatske - da je, između ostalog, njen nastup na tradicionalnoj Srpskoj večeri u Zagrebu " izazvao" krivičnu prijavu protiv Srpskog narodnog veća. Krivičnu prijavu je protiv Srpskog… »
Vesti dana »
Srpska nova godina dočekana u Gračanici uz vatromet, u Banjaluci služen moleban /video/
Sputnik pre 41 minutajoš 16 povezanih
Danas vanredno zasedanje Skupštine Srbije, na dnevnom redu 25 tačaka
Blic pre 46 minutajoš 12 povezanih
Kalaš: EU sprema 20. paket sankcija Rusiji i kredit od 90 milijardi evra za Ukrajinu
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih