Povezane vesti
Rat u Ukrajini Zelenski: Odbrana na frontu traje uprkos teškim uslovima i ruskim napadima
Euronews pre 21 dana
Rat u Ukrajini traje 1.421 dan. Situacija na frontu je teška zbog stalnih ruskih napada i vremenskih uslova, rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, navodeći da se borbe vode na svim ključnim pravcima, uključujući Pokrovski pravac, područje… »
Lavrov: Samo rešavanjem uzroka sukoba do dugoročnog mira; Zelenski: Proglasiću vanredno stanje u energetskom sektoru
RTS pre 20 dana
Rat u Ukrajini – 1. 421. dan. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je da samo rešavanje osnovnih uzroka ukrajinskog sukoba može omogućiti dugoročni mir u Ukrajini. Parlament Ukrajine imenovao je Mihaila Fedorova za novog ministra odbrane… »
Olaf Šolc: "Uveren sam da je Putin planirao napad na Ukrajinu dve godine unapred"
Blic pre 20 dana
Šolc je branio odluke Nemačke vezane za vojnu pomoć Ukrajini, ističući složenost organizacije takve podrške Knjiga "Das Versagen" analizira nemačku politiku prema Rusiji tokom decenija, razmatrajući propuštene prilike za prevenciju konflikta Bivši… »
Teške optužbe "bivšeg kancelara" na Putinov račun: "Planirao rat unapred!"
Pravda pre 21 dana
Bivši nemački kancelar Olaf Šolc ocenio je da je ruski predsednik Vladimir Putin doneo odluku o pokretanju napada velikih razmera na Ukrajinu najmanje dve godine pre 24. februara 2022. godine i "namerno izabrao put rata". "Danas sam čvrsto uveren da je… »
Vitkof i Kušner uskoro u Moskvi: Hoće sastanak sa Putinom, ali sve zavisi od eskalacije u Iranu
Blic pre 21 dana
I pored napretka, ključna pitanja vezana za teritorijalni status Donbasa i dalje su nerazrešena Cilj sastanka je unapređenje mirovnog plana koji se sastoji od 20 tačaka za okončanje sukoba Izaslanici predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda… »
Zelenski "duhovit": Na frontu je najteže...
Pravda pre 21 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da se, uprkos teškoj situaciji na frontu izazvanoj vremenskim uslovima i ruskim napadima, odbrana ukrajinskih položaja nastavlja, istakavši da ruski gubici ne smeju da se smanjuju. Zelenski je naveo i… »
Šolc: Putin planirao svoj napad na Ukrajinu dve godine unapred
NIN pre 21 dana
Bivši nemački kancelar Olaf Šolc ocenio je da je ruski predsednik Vladimir Putin doneo odluku o pokretanju napada velikih razmera na Ukrajinu najmanje dve godine pre 24. februara 2022. godine i "namerno izabrao put rata". "Danas sam čvrsto uveren da je… »
Šolc ubeđen: Putin je unapred planirao rat protiv Ukrajine
Večernje novosti pre 21 dana
BIVŠI nemački kancelar Olaf Šolc ocenio je da je ruski predsednik Vladimir Putin doneo odluku o pokretanju napada velikih razmera na Ukrajinu najmanje dve godine pre 24. februara 2022. godine i "namerno izabrao put rata". Foto: Profimedia "Danas sam… »
Šolc: Putin je unapred planirao rat protiv Ukrajine
Politika pre 21 dana
„Sve to se moglo postići bez rata, i na kraju bi se Ukrajinci povinovali, kao i svi mi” – rekao je Olaf Šolc. BERLIN – Bivši nemački kancelar Olaf Šolc ocenio je danas da je ruski predsednik Vladimir Putin doneo odluku o pokretanju napada velikih razmera… »
Vesti dana »
Suđenje za slučaj "Generalštab": Selaković se nije pozvao na imunitet - pogledajte snimak protesta portala Pravda (video)
Pravda pre 32 minutajoš 45 povezanih
Rok za podnošenje prijava za legalizaciju produžen za još tri dana
Jug press pre 18 minutajoš 51 povezana
Završena sednica Skupštine Novog Sada, usvojene sve tačke koje su bile na dnevnom redu
Telegraf pre 18 minutajoš 20 povezanih
Brnabić: Birački spisak najažurniji do sada, ljudi preminu, neko se preseli, promeni prebivalište, sve se lako uoči
Jugmedia pre 1 satjoš 20 povezanih