Povezane vesti
‘Samo su nastavili da ubijaju’: Očevici o krvavom obračunu vlasti sa demonstrantima u Iranu
Danas 14.01.2026
„Video sam svojim očima – pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali“. Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje da će ga vlasti pronaći. Progovoriti iza zida tišine između Irana i ostatka sveta zahteva ogromnu hrabrost, s obzirom na… »
'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračunu vlasti sa demonstrantima u Iranu
BBC News 14.01.2026
Demonstranti su za BBC na persijskom rekli da su snage bezbednosti pucale na nenaoružane demonstrante tokom protekle dve nedelje antivladinih protesta širom Irana. „Video sam svojim očima - pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali". Dok je… »
'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu
Radio 021 14.01.2026
Demonstranti su za BBC na persijskom rekli da su snage bezbednosti pucale na na nenaoružane demonstrante tokom protekle dve nedelje antivladinih protesta širom Irana. Public domain Demonstrant drži fotografiju prestolonaslednika Reze Pahlavija na trgu u… »
‘Samo su nastavili da ubijaju’: Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu
Južne vesti 14.01.2026
Public domain Demonstrant drži fotografiju prestolonaslednika Reze Pahlavija na trgu u severozapadnom Teheranu, 9. januara „Video sam svojim očima – pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali“. Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje… »
'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu
NIN 14.01.2026
"Video sam svojim očima - pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali". Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje da će ga vlasti pronaći. Progovoriti iza zida tišine između Irana i ostatka sveta zahteva ogromnu hrabrost, s obzirom na… »
‘Samo su nastavili da ubijaju’: Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu
Danas 14.01.2026
„Video sam svojim očima – pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali“. Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje da će ga vlasti pronaći. Progovoriti iza zida tišine između Irana i ostatka sveta zahteva ogromnu hrabrost, s obzirom na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 12 minutajoš 74 povezane
Mladenci: Koja je simbolika ovog praznika i zašto se danas mese mladenčići?
Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane
Ponovo nema Bogdana – Luka vodio Lejkerse do devete u nizu uz sukob na srpskom /video/
Sputnik pre 2 satajoš 26 povezanih
Vojska Ukrajine: Rusi kreću na Konstantinovku; udar dronova na Kijevsku oblast
RTS pre 47 minutajoš 18 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 23. do 29. marta)
Pressek pre 4 satijoš 17 povezanih