Povezane vesti
‘Samo su nastavili da ubijaju’: Očevici o krvavom obračunu vlasti sa demonstrantima u Iranu
Danas 14.01.2026
„Video sam svojim očima – pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali“. Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje da će ga vlasti pronaći. Progovoriti iza zida tišine između Irana i ostatka sveta zahteva ogromnu hrabrost, s obzirom na… »
'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračunu vlasti sa demonstrantima u Iranu
BBC News 14.01.2026
Demonstranti su za BBC na persijskom rekli da su snage bezbednosti pucale na nenaoružane demonstrante tokom protekle dve nedelje antivladinih protesta širom Irana. „Video sam svojim očima - pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali". Dok je… »
'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu
Radio 021 14.01.2026
Demonstranti su za BBC na persijskom rekli da su snage bezbednosti pucale na na nenaoružane demonstrante tokom protekle dve nedelje antivladinih protesta širom Irana. Public domain Demonstrant drži fotografiju prestolonaslednika Reze Pahlavija na trgu u… »
‘Samo su nastavili da ubijaju’: Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu
Danas 14.01.2026
„Video sam svojim očima – pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali“. Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje da će ga vlasti pronaći. Progovoriti iza zida tišine između Irana i ostatka sveta zahteva ogromnu hrabrost, s obzirom na… »
‘Samo su nastavili da ubijaju’: Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu
Južne vesti 14.01.2026
Public domain Demonstrant drži fotografiju prestolonaslednika Reze Pahlavija na trgu u severozapadnom Teheranu, 9. januara „Video sam svojim očima – pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali“. Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje… »
'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu
NIN 14.01.2026
"Video sam svojim očima - pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali". Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje da će ga vlasti pronaći. Progovoriti iza zida tišine između Irana i ostatka sveta zahteva ogromnu hrabrost, s obzirom na… »
Vesti dana »
Prvi dan samita u Ankari: Tramp kritikovao NATO i otvorio mogućnost prodaje aviona F-35 Turskoj
Euronews pre 20 minutajoš 37 povezanih
Le Pen može u trku za predsednicu Francuske, ali iz kućnog pritvora
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO: Skupština završila rad, nastavak zasedanja sutra u 10 časova
Insajder pre 1 satjoš 38 povezanih
Doneta odluka o predmetu protiv Milića? Postupak će navodno biti razdvojen od procesa za ubistvo Nešovića
Mondo pre 5 satijoš 30 povezanih
"Božje čudo nas je spasilo!": Hrvatski mornari na brodu sa tečnim gasom koji je pogođen u Ormuskom moreuzu
Telegraf pre 25 minutajoš 35 povezanih