Povezane vesti

'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračunu vlasti sa demonstrantima u Iranu

'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračunu vlasti sa demonstrantima u Iranu

BBC News pre 4 sati
Demonstranti su za BBC na persijskom rekli da su snage bezbednosti pucale na nenaoružane demonstrante tokom protekle dve nedelje antivladinih protesta širom Irana. „Video sam svojim očima - pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali". Dok je… »
'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu

'Samo su nastavili da ubijaju': Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu

Radio 021 pre 4 sati
Demonstranti su za BBC na persijskom rekli da su snage bezbednosti pucale na na nenaoružane demonstrante tokom protekle dve nedelje antivladinih protesta širom Irana. Public domain Demonstrant drži fotografiju prestolonaslednika Reze Pahlavija na trgu u… »
‘Samo su nastavili da ubijaju’: Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu

‘Samo su nastavili da ubijaju’: Očevici o krvavom obračun vlasti sa demonstrantima u Iranu

Danas pre 4 sati
„Video sam svojim očima – pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali“. Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje da će ga vlasti pronaći. Progovoriti iza zida tišine između Irana i ostatka sveta zahteva ogromnu hrabrost, s obzirom na… »

Južne vesti pre 4 sati
Public domain Demonstrant drži fotografiju prestolonaslednika Reze Pahlavija na trgu u severozapadnom Teheranu, 9. januara „Video sam svojim očima – pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali“. Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje… »

NIN pre 4 sati
"Video sam svojim očima - pucali su direktno u demonstrante i ljudi su padali". Dok je govorio, Omidu je glas podrhtao jer strahuje da će ga vlasti pronaći. Progovoriti iza zida tišine između Irana i ostatka sveta zahteva ogromnu hrabrost, s obzirom na… »

Vesti dana »