Povezane vesti
Trst je (opet) naš: Za samo godinu dana oko 2.000 Srba kupilo stanove u italijanskom gradu
Kurir pre 1 dan
Tokom prošle godine Trst je doživeo pravi mali bum kada je reč o kupcima stanova iz Srbije. Prema procenama agenata i podacima s tržišta, oko 2.000 Srba kupilo je stanove u ovom italijanskom gradu u poslednjih 12 meseci, što Trst svrstava među… »
Trst je (opet) naš: Za godinu dana oko 2.000 Srba kupilo stanove u italijanskom gradu
Telegraf pre 1 dan
Tokom prošle godine Trst je doživeo pravi bum kada su u pitanju kupci iz Srbije. Prema procenama agenata i podacima s tržišta, oko 2.000 Srba kupilo je stanove u ovom italijanskom gradu u poslednjih 12 meseci, čineći Trst jednom od najtraženijih… »
Sve više Srba odlazi u Trst, cena kvadrata manja nego u Novom Sadu! Samo tokom protekle godine 2.000 kupaca stanova bilo je iz…
Dnevnik pre 1 dan
Tokom prošle godine Trst je doživeo pravi mali bum kada je reč o kupcima stanova iz Srbije. Prema procenama agenata i podacima s tržišta, oko 2.000 Srba kupilo je stanove u ovom italijanskom gradu u poslednjih 12 meseci, što Trst svrstava među… »
Vesti dana »
Profesorka Jelene Kleut ostala bez posla na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Zaharova nije želela da komentariše trenutne pregovore o prodaji NIS-a
Sputnik pre 5 satijoš 65 povezanih
Evo gde su sve super radari postavljeni u Srbiji! Detektuju prekršaje automatski, sve živo snimaju!
Dnevnik pre 4 satijoš 9 povezanih
Vlade Đurović o Zvezdi: "Razgovarao sam sa nekim partizanovcima... Nažalost, od njega sam i ja digao ruke"
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih