Povezane vesti

"Nećete spavati, iznosim dokaze": Anđela Veštica tvrdi da je izbacuju iz stana, prolazi kroz pakao sa zdravljem

"Nećete spavati, iznosim dokaze": Anđela Veštica tvrdi da je izbacuju iz stana, prolazi kroz pakao sa zdravljem

Mondo pre 1 dan
Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Anđela Veštica, nedavno je u javnosti iznela teške optužbe da je prevarena za 200.000 evra, kao i da joj preti oduzimanje stana. Tim povodom se sada ponovo oglasila i iznela nove detalje cele priče. Kako je navela… »
"Noćima ne spavam, nećete ni vi!" Anđela tvrdi da je prevarena za 200.000 €: Nisu mi vraćene pare kako je obećano!

"Noćima ne spavam, nećete ni vi!" Anđela tvrdi da je prevarena za 200.000 €: Nisu mi vraćene pare kako je obećano!

Kurir pre 1 dan
Bivša zadrugarka Anđela Veštica nedavno je rekla da je prevarena za 200.000 evra i da joj se oduzima stan. Ona se sada tim povodom ponovo oglasila i otkrila nove detalje priče. Anđela kaže da joj novac nije vraćen, te da je sprema da uskoro objavi sve… »
"Noćima ne spavam, nećete ni vi, sve ću reći" Anđela tvrdi da je prevarena za 200.000 evra: "Nisu mi vraćene pare kako je…

"Noćima ne spavam, nećete ni vi, sve ću reći" Anđela tvrdi da je prevarena za 200.000 evra: "Nisu mi vraćene pare kako je…

Blic pre 1 dan
Planira hronološki opisati slučaj i imenovati odgovorne osobe radi razjašnjenja situacije Ističe da joj situacija utiče i na zdravlje Bivša zadrugarka Anđela Veštica nedavno je rekla da je prevarena za 200.000 evra i da joj se oduzima stan. Ona se sada… »

Vesti dana »