Povezane vesti
"Nakon 20 godina došlo je vreme da završim..." Bivši košarkaš Reala, Baskonije i Milana okončao karijeru (video)
Večernje novosti pre 22 dana
Francuski košarkaš Fabijan Kozer saopštio je večeras da je završio igračku karijeru. Foto: Profimedia "Nakon 20 godina provedenih na košarkaškim terenima, došlo je vreme da završim neverovatno poglavlje svog života. Košarka mi je dala sve. Hvala svima… »
Kozer "odsvirao" kraj
Sportske.net pre 23 dana
Francuski košarkaš Fabijan Kozer odlučio je da završi profesionalnu igračku karijeru, koja je trajala više od dve decenije. "Nakon 20 godina igranja košarke, došlo je vreme da zatvorim jedno neverovatno poglavlje svog života", poručio je 38-godišnji… »
Kozer okončao karijeru VIDEO
B92 pre 23 dana
Francuski košarkaš Fabijan Kozer saopštio je da je završio igračku karijeru. "Nakon 20 godina provedenih na košarkaškim terenima, došlo je vreme da završim neverovatno poglavlje svog života. Košarka mi je dala sve. Hvala svima koji su mi pomogli da budem… »
Legendarni Francuz rekao kraj: Fabijan Kozer završio igračku karijeru
Kurir pre 23 dana
Francuski košarkaš Fabijan Kozer saopštio je danas da je završio igračku karijeru. "Nakon 20 godina provedenih na košarkaškim terenima, došlo je vreme da završim neverovatan deo svog života", piše u objavi 38-godišnjeg Kozera na društvenoj mreži Iks (X)… »
Fabijan Kozer završio karijeru
RTS pre 23 dana
Francuski košarkaš Fabijan Kozer saopštio je da je završio igračku karijeru. U 39. godini života Fabijan Kozer je rešio da okonča uspešnu karijeru. "Nakon 20 godina provedenih na košarkaškim terenima, došlo je vreme da završim neverovatno poglavlje svog… »
Fabijan Kozer završio igračku karijeru
Danas pre 23 dana
Francuski košarkaš Fabijan Kozer saopštio je da je završio igračku karijeru. – Nakon 20 godina provedenih na košarkaškim terenima, došlo je vreme da završim neverovatan deo svog života – piše u objavi 38-godišnjeg Kozera na društvenoj mreži Iks (X)… »
Vesti dana »
Oni će nositi zastavu Srbije na otvaranju ZOI, ovo je momenat za ponos cele zemlje
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Sutra pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, najviše do 12 stepeni
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih