Povezane vesti

Predsednik Partizana na operaciji

Predsednik Partizana na operaciji

Sportske.net pre 14 sati
Predsednik FK Partizan Rasim Ljajić će zbog zdravstvenih problema morati na operaciju. Kako je potvrdio za "Žurnal", moraće da operiše žučnu kesu zbog kamena. "U bolnici sam, pravo da vam kažem, o operaciji žuči najmanje razmišljam jer u Partizanu imamo… »
Ljajić u bolnici: Predsednika Partizana čeka operacija, a on razmišlja o UEFA monitoringu!

Ljajić u bolnici: Predsednika Partizana čeka operacija, a on razmišlja o UEFA monitoringu!

Hot sport pre 19 sati
Očekuje se brz oporavak! Predsednik Privremenog organa FK Partizan, Rasim Ljajić, primljen je u bolnicu u Beogradu, gde će danas biti podvrgnut operaciji žučne kese. Ljajić će, zbog kamena u žuči, imati laparoskopsku intervenciju u totalnoj anesteziji… »
Ljajić iz bolnice: Ne znam trenutno kako ćemo rešiti problem

Ljajić iz bolnice: Ne znam trenutno kako ćemo rešiti problem

Sport klub pre 18 sati
Prvi čovek Partizana Rasim Ljajić nalazi se u bolnici gde će operisati žučnu kesu. Ljajić je primljen u bolnicu i biće podvrgnut laparaskopskoj operaciji žučne kese, koja će biti urađena pod totalnom anestezijom. I pored zdravstvenih problema, opet se… »
Rasim Ljajić u bolnici Danas će biti operisan: "Ne znam kako ćemo u ovom trenutku to da rešimo"

Rasim Ljajić u bolnici Danas će biti operisan: "Ne znam kako ćemo u ovom trenutku to da rešimo"

Blic pre 19 sati
Operacija će se izvesti laparoskopskim zahvatom pod anestezijom Ljajić kaže da je fokusiran na probleme koje Partizan ima u vezi sa UEFA monitoringom. Rasim Ljajić, lider SDPS -a i predsednik Fudbalskog kluba" Partizan", danas će u Beogradu operisati… »
Rasim Ljajić na operaciji, oglasio se iz bolnice

Rasim Ljajić na operaciji, oglasio se iz bolnice

Nova pre 19 sati
Rasim Ljajić, predsednik Privremenog organa FK Partizan, operisaće tokom srede žučnu kesu zbog kamena. Rasim Ljajić će u sredu laparaskopskim zahvatom u punoj anesteziji biti operisan, a u četvrtak ili u petak biće pušten na kućno lečenje, piše „… »
Rasim Ljajić na operaciji! Predsednik Partizana u bolnici

Rasim Ljajić na operaciji! Predsednik Partizana u bolnici

Kurir pre 20 sati
Problemi se nižu čelnicima Partizana, kako oni na poslu, tako i privatni. Rasim Ljajić će danas u Beogradu operisaće žučnu kesu zbog kamena, otkrio je Sportski žurnal. - U bolnici sam, pravo da vam kažem, o operaciji žuči najmanje razmišljam jer u… »
Rasim Ljajić u bolnici, danas ga operišu. Oglasio se čelnik Partizana

Rasim Ljajić u bolnici, danas ga operišu. Oglasio se čelnik Partizana

Dnevnik pre 20 sati
Problemi se nižu čelnicima Partizana, kako oni na poslu, tako i privatni. Rasim Ljajić će danas u Beogradu operisaće žučnu kesu zbog kamena, otkrio je Sportski žurnal. - U bolnici sam, pravo da vam kažem, o operaciji žuči najmanje razmišljam jer u… »
Rasim Ljajić danas na operaciji: "Zbog Partizana to mi je najmanja briga"

Rasim Ljajić danas na operaciji: "Zbog Partizana to mi je najmanja briga"

Mondo pre 20 sati
Predsednik FK Partizan Rasim Ljajić danas će biti podvrgnut operaciji žuči, preneo je " Sportski žurnal". U pitanju je operacija koja je odavno zakazana i koja bi trebalo da mu reši tegobe koje ima. "U bolnici sam, pravo da vam kažem, o operaciji žuči… »
Rasim Ljajić u bolnici, čeka ga operacija: "Više razmišljam o Partizanu, ne znam kako ćemo da rešimo problem"

Rasim Ljajić u bolnici, čeka ga operacija: "Više razmišljam o Partizanu, ne znam kako ćemo da rešimo problem"

Telegraf pre 20 sati
Nevolja nikad ne dolazi sama, a u to se na najteži način uverio predsednik Privremenog organa FK Partizan. Rasim Ljajić primljen je u bolnicu u Beogradu gde će danas biti operisan! Dok se u Humskoj vodi grčevita borba za finansijski opstanak, prvi čovek… »

Vesti dana »