Povezane vesti

"Hirurg je rekao da se skinem, bilo mi je gadno" Ana Nikolić, koja je nekada bila Mika Vasić, progovorila o operaciji promene…

"Hirurg je rekao da se skinem, bilo mi je gadno" Ana Nikolić, koja je nekada bila Mika Vasić, progovorila o operaciji promene…

Blic pre 1 dan
Ana je priznala da je, pre operacije, imala poteškoća u intimnim situacijama zbog neslaganja s vlastitim telom. Podelila je anegdotu o trenutku pred operaciju kada je bila zamoljena da pristane na fotografisanje radi dokumentacije promene. Ana Nikolić… »
"Hirurg je rekao da se skinem" Ana Nikolić, koja je nekada bila Mika Vasić, progovorila o operaciji promene pola: Nisam imala…

"Hirurg je rekao da se skinem" Ana Nikolić, koja je nekada bila Mika Vasić, progovorila o operaciji promene pola: Nisam imala…

Kurir pre 1 dan
Ana Nikolić, koja je nekada bila Mika Vasić, progovorila je o operaciji promene pola i otkrila kako ju je doktor naterao da se skine pre intervencije, te da to pamti kao neprijatno iskustvo. Ana Nikolić je, naime, gostovala u podkastu kod Bokija 13, gde… »
"Hirurg je rekao da se skinem..." Ana Nikolić je na operaciji promene pola molila lekara: "Gadila sam se..."

"Hirurg je rekao da se skinem..." Ana Nikolić je na operaciji promene pola molila lekara: "Gadila sam se..."

Telegraf pre 1 dan
Nekada Mika Vasić, danas Ana Nikolić progovorila je sve o operaciji pola i otkrila kako ju je doktor naterao da se skine pre intervencije. Ana je gostovala u podkastu kod Bokija 13, gde je prvi put govorila detalje operacije posle koje je postala žena. -… »

Vesti dana »