Povezane vesti

Zvanično - Ibrahimović junior u Ajaksu!

Zvanično - Ibrahimović junior u Ajaksu!

Sportske.net pre 8 sati
Maksimilijan Ibrahimović, sin legendarnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, prešao je iz Milana na pozajmicu u Ajaks, iz jednog kluba u kojem je njegov otac ostavio dubok trag - u drugi. "Lepo je to što je i on igrao za Ajaks. Srećan sam što imam priliku… »
Sin Ibrahimovića bio teško bolestan, svi se sećaju Zlatanovih potresnih reči o njemu, a sada ima novi klub

Sin Ibrahimovića bio teško bolestan, svi se sećaju Zlatanovih potresnih reči o njemu, a sada ima novi klub

Nova pre 13 sati
Maksimilijan Ibrahimović, sin legendarnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, prešao je iz Milana na pozajmicu u Ajaks, iz jednog kluba u kojem je njegov otac ostavio dubok trag - u drugi. „Lepo je to što je i on igrao za Ajaks. Srećan sam što imam priliku… »
Zlatanov sin neće o ocu, za njega je Ibrahimović samo prezime: "Niži sam od njega 10 cm, čak i ne ličimo"

Zlatanov sin neće o ocu, za njega je Ibrahimović samo prezime: "Niži sam od njega 10 cm, čak i ne ličimo"

Mondo pre 15 sati
Sin Zlatana Ibrahimovića (44), Maksimilijan, zvanično je postao igrač Ajaksa, 21 i po godinu nakon što je njegov otac napustio "kopljanike" kao jedan od najboljih napadača kluba u istoriji. "Osećam se dobro, uzbuđeno", bilo je prvo što je mladi… »
Maksimilijan Ibrahimović ide očevim stopama VIDEO

Maksimilijan Ibrahimović ide očevim stopama VIDEO

B92 pre 14 sati
Ajaks je postigao dogovor sa Maksimilijanom Ibrahimovićem i Milanom o pozajmici 19-godišnjeg napadača. Ugovor o pozajmici važi šest meseci, do kraja ove sezone – sporazum uključuje i opciju otkupa za Ajaks. Ibrahimović (Lund, Švedska, 22. septembar 2006)… »
Kakav otac, takav sin: Maksimilijan Ibrahimović u Ajaksu!

Kakav otac, takav sin: Maksimilijan Ibrahimović u Ajaksu!

Večernje novosti pre 17 sati
Fudbaler Milana Maksimilijan Ibrahimović igraće do kraja sezone na pozajmici u Ajaksu, saopštio je klub iz Amsterdama. Foto: Profimedia U saopštenju se navodi da će Ajaks na kraju sezone imati pravo da otkupi ugovor mladog fudbalera, koji je sin… »
Očevim stopama - Ibrahimovićev sin na pozajmici u Ajaksu

Očevim stopama - Ibrahimovićev sin na pozajmici u Ajaksu

RTS pre 18 sati
Fudbaler Milana Maksimilijan Ibrahimović igraće do kraja sezone na pozajmici u Ajaksu, saopštio je klub iz Amsterdama. Ajaks će na kraju sezone imati pravo da otkupi ugovor mladog fudbalera, sina nekadašnjeg švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića… »
Ibrin sin otišao iz Milana: Igraće na pozajmici za ovaj holandski tim

Ibrin sin otišao iz Milana: Igraće na pozajmici za ovaj holandski tim

Dnevnik pre 18 sati
Fudbaler Milana Maksimilijan Ibrahimović igraće do kraja sezone na pozajmici u Ajaksu, saopštio je klub iz Amsterdama. U saopštenju se navodi da će Ajaks na kraju sezone imati pravo da otkupi ugovor mladog fudbalera, koji je sin nekadašnjeg švedskog… »

Vesti dana »