Povezane vesti
Zvanično - Ibrahimović junior u Ajaksu!
Sportske.net 14.01.2026
Maksimilijan Ibrahimović, sin legendarnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, prešao je iz Milana na pozajmicu u Ajaks, iz jednog kluba u kojem je njegov otac ostavio dubok trag - u drugi. "Lepo je to što je i on igrao za Ajaks. Srećan sam što imam priliku… »
Sin Ibrahimovića bio teško bolestan, svi se sećaju Zlatanovih potresnih reči o njemu, a sada ima novi klub
Nova 14.01.2026
Maksimilijan Ibrahimović, sin legendarnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, prešao je iz Milana na pozajmicu u Ajaks, iz jednog kluba u kojem je njegov otac ostavio dubok trag - u drugi. „Lepo je to što je i on igrao za Ajaks. Srećan sam što imam priliku… »
Zlatanov sin neće o ocu, za njega je Ibrahimović samo prezime: "Niži sam od njega 10 cm, čak i ne ličimo"
Mondo 14.01.2026
Sin Zlatana Ibrahimovića (44), Maksimilijan, zvanično je postao igrač Ajaksa, 21 i po godinu nakon što je njegov otac napustio "kopljanike" kao jedan od najboljih napadača kluba u istoriji. "Osećam se dobro, uzbuđeno", bilo je prvo što je mladi… »
Maksimilijan Ibrahimović ide očevim stopama VIDEO
B92 14.01.2026
Ajaks je postigao dogovor sa Maksimilijanom Ibrahimovićem i Milanom o pozajmici 19-godišnjeg napadača. Ugovor o pozajmici važi šest meseci, do kraja ove sezone – sporazum uključuje i opciju otkupa za Ajaks. Ibrahimović (Lund, Švedska, 22. septembar 2006)… »
Kakav otac, takav sin: Maksimilijan Ibrahimović u Ajaksu!
Večernje novosti 14.01.2026
Fudbaler Milana Maksimilijan Ibrahimović igraće do kraja sezone na pozajmici u Ajaksu, saopštio je klub iz Amsterdama. Foto: Profimedia U saopštenju se navodi da će Ajaks na kraju sezone imati pravo da otkupi ugovor mladog fudbalera, koji je sin… »
Očevim stopama - Ibrahimovićev sin na pozajmici u Ajaksu
RTS 14.01.2026
Fudbaler Milana Maksimilijan Ibrahimović igraće do kraja sezone na pozajmici u Ajaksu, saopštio je klub iz Amsterdama. Ajaks će na kraju sezone imati pravo da otkupi ugovor mladog fudbalera, sina nekadašnjeg švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića… »
Ibrin sin otišao iz Milana: Igraće na pozajmici za ovaj holandski tim
Dnevnik 14.01.2026
Fudbaler Milana Maksimilijan Ibrahimović igraće do kraja sezone na pozajmici u Ajaksu, saopštio je klub iz Amsterdama. U saopštenju se navodi da će Ajaks na kraju sezone imati pravo da otkupi ugovor mladog fudbalera, koji je sin nekadašnjeg švedskog… »
Vesti dana »
Srpski zet dobio priznanje nakon istorijskog meča sa Ekvadorom, ovo niko nije uradio na SP nikada
Telegraf pre 20 minutajoš 11 povezanih
"Hteo sam da napustim takmičenje zbog kocke" Prva izjava pobednika Zvezda Granda: "Imao sam ružnu prošlost"
Telegraf pre 3 satajoš 11 povezanih
Iran najavljuje ponovno zatvaranje Ormuskog moreuza, optužujući Ameriku i Izrael da su prekršili primirje
Danas pre 12 satijoš 3 povezane