Povezane vesti
Savin: Bilo bi mi nelagodno da nacionalnu penziju dobijem od ovakvog Ministarstva kulture
Nova pre 20 dana
Nisam ni očekivao da ću dobiti priznanje za vrhunski doprinos kulturi, kaže za Nova.rs Egon Savin, reditelj i profesor koji odlukom Vlade Srbije nije "zavredeo" nacionalnu penziju. Ukupno 21 umetnik i kulturni radnik stekao je pravo na doživotno mesečno… »
Siniša Kovačević o nacionalnoj penziji: Radije s preskočenima nego sa izabranima
Danas pre 20 dana
Pravo na nacionalnu penziju stekao je još 21 umetnik i kulturni radnik. Siniša Kovačević, koji nije među njima, kaže za „Vreme“ da je s obzirom na donatora i neke od izabranih, radije sa onima koji na predlog UDUS-a nisu dobili nacionalnu penziju –… »
Siniša Kovačević o nacionalnoj penziji: Radije s preskočenima nego sa izabranima
Nova pre 20 dana
Pravo na nacionalnu penziju stekao je još 21 umetnik i kulturni radnik. Siniša Kovačević, koji nije među njima, kaže za „Vreme“ da je s obzirom na donatora i neke od izabranih, radije sa onima koji na predlog UDUS-a nisu dobili nacionalnu penziju –… »
Vesti dana »
Vlade Đurović i pored važne pobede nad Hapoelom kritikovao jednog košarkaša Zvezde
Danas pre 53 minutajoš 4 povezane
"Danas su nas Rusi udarili sa 71 raketom i 450 dronova" Dramatična poruka Zelenskog: "Amerikanci su očekivali da će to trajati nedelju dana"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Život i smrt saef: Al-islama Od očiglednog naslednika do lica sa poternice: "Mi se borimo ovde u Libiji, mi umiremo ovde u Libiji"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Upravo sada pregovaramo" Donald Tramp se oglasio o Iranu: Jedna stvar ostala nepoznata
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana