Povezane vesti
Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom i očekujem ga uskoro u Beogradu
N1 Info 14.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom i dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Aleksandar Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se… »
Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom, ustao od stola da me pozdravi, dolazi uskoro u Beograd
Radio 021 14.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom. Vučić je dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se juče video… »
Predsednik Vučić se video sa Donaldom Trampom mlađim, istakao da se očekuje njegova poseta prestonici Srbije
Dnevnik 14.01.2026
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Abu Dabija i tom prilikom je otkrio da se video i sa Donaldom Trampom Mlađim. - I on i verenica, Betina, su ustali od stola da se pozdravimo. I nju takođe poznajem, imamo odlične odnose i… »
Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom i očekujem ga uskoro u Beogradu
Euronews 14.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom i dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se juče video sa… »
Vesti dana »
Dva imena na ćirilici i veliko srce! Otkriveno kome je Novak posvetio poruku na kameri! (video)
Kurir pre 29 minutajoš 23 povezane
Pobeda Rasela i „samouništenje“ Ferarija za početak nove ere!
Sport klub pre 59 minutajoš 10 povezanih