Povezane vesti

Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom i očekujem ga uskoro u Beogradu

N1 Info pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom i dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Aleksandar Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se… »
Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom, ustao od stola da me pozdravi, dolazi uskoro u Beograd

Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom, ustao od stola da me pozdravi, dolazi uskoro u Beograd

Radio 021 pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom. Vučić je dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se juče video… »
Predsednik Vučić se video sa Donaldom Trampom mlađim, istakao da se očekuje njegova poseta prestonici Srbije

Predsednik Vučić se video sa Donaldom Trampom mlađim, istakao da se očekuje njegova poseta prestonici Srbije

Dnevnik pre 14 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Abu Dabija i tom prilikom je otkrio da se video i sa Donaldom Trampom Mlađim. - I on i verenica, Betina, su ustali od stola da se pozdravimo. I nju takođe poznajem, imamo odlične odnose i… »

Euronews pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom i dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se juče video sa… »

Vesti dana »