Povezane vesti
Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom i očekujem ga uskoro u Beogradu
N1 Info 14.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom i dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Aleksandar Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se… »
Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom, ustao od stola da me pozdravi, dolazi uskoro u Beograd
Radio 021 14.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom. Vučić je dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se juče video… »
Predsednik Vučić se video sa Donaldom Trampom mlađim, istakao da se očekuje njegova poseta prestonici Srbije
Dnevnik 14.01.2026
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Abu Dabija i tom prilikom je otkrio da se video i sa Donaldom Trampom Mlađim. - I on i verenica, Betina, su ustali od stola da se pozdravimo. I nju takođe poznajem, imamo odlične odnose i… »
Vučić: Imam odlične odnose sa Trampom Juniorom i očekujem ga uskoro u Beogradu
Euronews 14.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima odlične odnose sa sinom američkog predsednika Donaldom Trampom Juniorom i dodao da ga očekuje uskoro opet u Beogradu. Vučić je u Abu Dabiju, odgovarajući na pitanje novinara da li se juče video sa… »
Vesti dana »
Opozicija o sednici Odbora za obrazovanje: Zakazana da bi se zloupotrebila tragedija i priredila predstava za javnost
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 42 povezane
Nešto se ipak kreće u Ormuzu: Iran dozvolio prolazak dodatnih 20 brodova pod pakistanskom zastavom
Dnevnik pre 56 minutajoš 37 povezanih
Igra velikih brojeva: Evo šta je Srbiji potrebno za plasman na EP
Euronews pre 26 minutajoš 31 povezana
Miletić impresionirao, Kluž pobedio COL i drugi put za 4 dana
Sport klub pre 11 minutajoš 30 povezanih
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 67 povezanih